Not so wintry pictures

by - 19.20


Sieltä se marraskuukin ilmaantui ihan huomaamatta! Eipä enää oo tällaisia vihreitä niittyjä, vaan kyllä tuolla on ihan reilusti tullut sitä lunta. Voin kertoa, että nuo kengät toimii erittäin hyvin ainakin näillä pikkupakkasilla, eikä oo tarvinnut vetästä vielä noita kunnon talvikenkiä jalkaan. Eipä multa tosin löydy kuin nuo yhdet pitkävartiset. :D

Tässä nyt on tapahtunut ihan hirveesti kaikkea tuosta viime kerrasta, kun elämä on kertaheitolla tehnyt kunnon kuperkeikan. Mä aloin pohtimaan mun valintoja, ja päädyin heivaamaan ne ahdistavat asiat mun elämästäni pois. Hyppy tuntemattomaan kannatti, sillä sain jo uutta sisältöä elämääni. Näin se homma etenee!

Vaikka viikko vietettiinkin kovin ahdistuneissa ja odottavissa tunnelmissa, mahtui siihen myös kaikkea muuta. Kävin Lohjalla katsomassa julkaisuseminaarin (hyvä Emi!) ja miittasin myös Marnan töissään. On tullut myös kirottua monet kerrat tuota talvea, mutta myös vietetty ulkona aikaa käppäillen. Viikonloppuna tuun näkemään niin ystäviä kuin myös messuilemaan pitkästä aikaa. Tekemistä siis riittää!

Pidemmittä puheitta: oikein kivaa viikonloppua!

You May Also Like

0 comments