Don't look away from the arms of a moment

27.12.12


Joulu oli ja meni ja ainakin meikäläinen söi taas niin paljon ettei mitään rajaa. Vaikka flunssaan sairastuinkin heti joulun jälkeen, en anna sen lannistaa !

Lahjat oli superkivoja ja sukulaisten seura ihanan rentouttavaa. Ja sekin, että sai olla kotona perheen parissa viettämässä joulua, eikä kenelläkään ollut kiire minnekään. Kynttilöitä vietiin haudattujen sukulaisten haudoille. Ja jouluaattona ikkunasta ulos katsoessani yllätyin positiivisesti: satoi lunta ! Mä en muista koska viimeksi näin on käynyt. Ja toivon, että uudenvuodenaatostakin tulee yhtä hyvä ja ihana.

Tää loppuvuosi menee enemmän tai vähemmän flunssan tappamisessa ja uuttavuotta odotellessa. Pitää varmaan raapustella niitä uudenvuodenlupauksiakin taas, vaikkei niistä koskaan oikein mitään tulekaan.

Tästä postauksesta tuli melko lyhykäinen, mutta eiköhän tässä ensi vuonna ala jotain kivaa tapahtumaan. Jollen ennen sitä tänne mitään kirjoittele, niin hyvää uuttavuotta 2013, toivon mukaan se tulee olemaan paljon parempi kuin vuosi 2012 oli !


yks mun joululahjoista, Good Works- rannekoru !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland