My bucket list for 2013 !

10.1.13


...Ja ehkä vähän pidemmällekin ! Tavoitteet on kaikki saavutettavissa, joten aion suurimman osan ainakin tänä vuonna niistä toteuttaa (toi walk-in closet jääköön tulevaisuuteen). Toivon mukaan sitten vuoden lopussa voin sanoa, että oon positiivisempi ihminen ! :)

Enemmänkin olis noita kuvia löytyny, mutta tärkeimmät on nyt tossa. Eipä tää viikko muuten mitenkään erikoisemmin oo menny, kokeiden palautuksista tuli superhyvät numerot ja nyt hyvillä mielin työssäoppimaan ! (Vaikken tykkää siitä paikasta ollenkaan mihin meen... Mut vika kerta ni sen kestää). Lasken jo päiviä siihen, kun päästään takas kouluun... (seriously)

Vahvasti viikkooni on myös kuulunut Harry Potter -saagan kahdeksan leffaa, ja tänään katoin viimeiset kaks. Nyt vähä tyhjä olo ku ei tiedä mitä sitä sit seuraavaks kattois. :D Tällä viikolla on alkanut niin paljon uusia hyviä sarjojakin että on kulunut aika tv:n ääressä. Ja H&M tilauskin saapui postiluukusta, jakku ja huivi jää ! Nyt oon sitten truu sihteeri as you can say. ;)

Tulevaisuudensuunnitelmatki on alkanu näyttää melko saavutettavilta, sen näkee sitten keväällä mitä tapahtuu. Oon ite innoissani; jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, pääsen pois täältä. Yay !

Hyvillä mielin täällä, terkuin tyttönen täältä viinan täyttämästä asunnosta. :D

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland