Pikainen päivityspostaus

20.1.13

Nyt on sitten muutettu takas kotikonnuille kymmeneks viikoks. Tosin niistä on jo yks takana ja uus edessä, ja ei täällä mitenkään hirveetä oo asustella taas. Tosin kyllä sitä kaipaa omaakin rauhaa välillä. Onneks vaan väliaikaisjärjestely. :)

Paljon on taas tapahtunut kaikkea kivaa: juhlimista, juhlimista ja vähän enemmän juhlimista. Viime viikon perjantaina oli sitten kotibileen tyyliset kestit meillä kavereiden kera ja viime perjantaina sitten oli luokkabileet, josta jatkettiin Turun yöelämään. Melkosen sekavaa oli, mutta oli kyllä kans ihan tajuttoman hauskaa. Nimpparitki oli ja meni, ja sen päivän vietinkin hyvän ystäväni kanssa. Ja voin sanoa, että oli ihan sairaan kivahauskaihana päivä, tuli niin tarpeeseen ! Lisää näitä. :)

Oon heittäny taas kasan työhakemuksia (tavallisia ja kesätyöhön suuntautuvia) joka paikkaan, toivon mukaan jostain nappais joku kiva työ. Ja eipä tossa työharjottelupaikassa oo mitään valittamista, melkosen omituinen viikko on ollu ku en oo kauheesti mitään saanu tehä, mut eiköhän tää tästä sit taas ala luonnistua ! :)

Mitään muuta en osaa oikein tähän kirjotella, tää oli tämmönen päivitysluontoinen postaus vaan. Ehkä ens kerralla tulee syvällisempää tekstiä, saas nähä. :D


kuva: tumblr

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland