Laiska sunnuntai

24.3.13

Jee how fun, oon sairastunu johonkin pikkuflunssaan näin sopivasti lomaksi. Tätähän mä toivoinkin (not). Nenä tukossa ja kurkkupastillit vieressä aattelin nyt sitten päivitellä tänne jotain mukavaa. Koska opinnäytetyön sekä työssäoppimisraportin teko kuulostaa ihan hirveen tylsältä, ungh.

Eilen sitten oltiin bailaamassa, ekaks etkot meiän kämpillä ja siitä sitten keskustaan. Päädyttiin sitten menemään Forteen, ja meno oli jeeeees. Tosin taas tuli sellainen fiilis, että olispa jääny vaan himaan juomaan hyvässä seurassa. Fortessa sitten hengailtiin, ja jossain vaiheessa osa porukasta hävis yhtäkkiä ja heitin viestiä ni "Lähettii vegasii". Pisti se kyllä kiukuks ku ekaks iha innoissaa meiän kans tulos ulos ja sitten feidaaki tolleen. Noh, eipä me siellä sitten kauaa viihdytty (lähettii joskus yhen aikaa jo, wtf ?!) ja Hesen kautta himaan nukkumaan. Tää päivä on menny vaan tokkurassa, käväisin porukoilla ja pian voisin ajatella jo nukkumista.

Huomenna sitten taas opinnäytetyön ja raportin pariin, samoin huomenna teen vihdoin ja viimein ne haut, nyt oon päättänyt jo mihin haen ja missä järjestyksessä. Ja sekin vielä, että aattelin kokata jotain hyvää ruokaa ittelleni, vois kokeilla jotain ihan extremeä. Sen näkee sitten mitä teen ! :)

Pirkko, jokudrinkkiminkänimeäenmuista ja Jääkarhu. Namiiiiii.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland