Pikapostaus

27.3.13

Ihan mielettömän hyvä fiilis aina salin jälkeen, kyllä tykkään ja paljon ! Tänään tein oikein ekstrapaljon töitä, ja kyllä se hiki virtas ihan kiitettävästi. Yleensä en niin paljoa hikoile tai punota kun lähden salilta.

Erästä blogin kirjoitusta lukiessani mulle tuli ihan tajuton into sisustaa. Ja siis minähän vähän täällä järjestelin kaikennäköistä pientä, en mitään suurta kuitenkaan (älä huoli kämppis tää on melko entisensä tää kämppä. :D) Tykkään ihan hirveesti siivoamisesta (kukaan ei varmasti jaa tätä intoa mun kanssa !) ja järjestelemisestä, ja usein täällä tuleekin pientä siivoilua harrastettua. Jotenkin niin kivaa, kun saa ihan itse ihan ikiomaa kämppää siivoilla ilman, että joku toinen tulee moittimaan sun selän taakse. Ja järjestellä tätä niin paljon kuin tykkää !

Tänään lähin salille toppaliivissäni, ja tarkennuin ihan mielettömän hyvin sen kanssa. Kohta se kevät tulee, tulispa silti nopeemmin. Enkä sitten ottanu uusia kuvia tähän postaukseen, joten saatte ihastella näitä weheartit-kuvia. Täst tuli tosi tynkä ja tylsä postaus, ehkä seuraavaan sit vähä jotai sisältöö. :D Mä alan nyt kattelee Gossip Girliä, katsellaan !

Viel tähän loppuun, tähän Rakas, sinusta on tullut pullukka! -ohjelmaan viitaten: a-pu-a, toi muija vetää kyl enemmän suklaata ku meikäläinen !

P.s. Jes mun lemppari Harry Potter -filmi tulee maanantaina subilta ! (Harry Potter ja Azkabanin vanki) Must see !! :)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland