She's like fireworks, ready to go

23.3.13

Edellinen postaus oli synkkä, sorry for that. Ne fiilikset oli silloin, ja toivon mukaan tästä lähtien tulis vähän positiivisempaa tekstiä ja tunnelmia.

Eilen käytiin pitkästä aikaa ystävän kanssa kirpparilla, ja löysin jopa muutaman ostoksen sieltä taas. Ja sit piti tietty mennä viel katsastaa Sokokselle 3+1-päivän tarjonta, tosin oon sielläki ravannu melkee joka päivä täs siit lähtien ku se alko, keskiviikkona ostin sieltä uuden hiuslakan ku oltiin serkun kanssa. :D Prismasta kuitenkin löyty melkonen ostos, uudet tennarit kevääks ! Makso vaan 15e ja vielä lastenosastolta. Onneks käveltiin siitä kenkien ohi... Cittarista ostettiin kans niitä superhyviä patonkeja, savulohi namiiiiiiiiii. En muista koska viimeks oon syöny kyseisen patongin tai ylipäänsä cittarin patonkeja, mut ne on edelleen ihan täydellisiä.

Keskiviikkona oltiin siis serkun kanssa hengailemassa töiden jälkeen, käytiin kattomassa hänen söpöä heppaansa ja syötiin sen kanssa turkinpippureita sillä välin, kun serkku harjas sitä. On se heppa vaan ihana ja höpsö. :D Ja sen takia mun piti ostaa ittellenikin niitä herkullisia turkinpippureita !! Ja sitten tietty käytiin hesen kautta ja syötiin hesepullaa meillä Turussa ja katottiin salkkareita, kun Jenni ammuttiin. Nyyh.

Prismasta hintaan 15e, iha täydelliset !! Niissä on jopa vetskari sivussa.
Kirpparilöytö, 2,50e.
Kirpparilöydöt myös, shottilasi 0,50e, aurinkolasit (jotka sopis mulle, harvinaista !!) 3,50e.
Illemmalla mentiin sitten juhlistamaan Merisalin avajaisia Naantaliin. Tosin eipä hirveesti juhlittu, sillä tänään olis tarkotus ryypätä sitten pitkästä aikaa kunnolla. Toivon mukaan tulee olemaan hauska ilta ! :)

Agenttityylii !

Mulla on miljoona eri postausideaa, mut mulla vaan ei oo ollu tarpeeks aikaa toteuttaa niitä. Mut nyt kun pääsin tälle superpitkälle lomalle, niin varmasti tulee tekstiäkin tänne enemmän. Hope so. :)

Ja nyt pitäis käväistä suihkussa ja siitä sitten syötävää naamariin ja eiliset salkkarit pyörii, kun en niitä nähnyt. Hauskaa lauantaita ! :)

kuvat omaottamia !


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland