Summer, come fast !

17.3.13 


Nuo kaikki jutut kun saisi kesäksi, olisin enemmän kuin tyytyväinen !! Ihastuin varsinkin noihin kenkiin ja tohon turkoosiin mekkoon, pakko vähän metsästää taas vaatekaupoissa ! ;)

Kesä sais tulla ja pian, ootan niitä ihanan lämpimiä säätiloja ja aurinkorantoja ! Vaikka suurimman osan kesästä oon varmaan (taas) töissä, mutta onhan niitä vapaapäiviäkin joukossa muutama. :) Kesäseurasta en tiedä yhtään, sillä kaikki kaverit ovat poissa täältäpäin, mutta kyllähän sitä yksinkin varmaan viihtyy jonkin aikaa.

Enää neljä työpäivää ja alkaa mun pitkä lomani, sekin pitää varmaan pyhittää suurimmaks osaks opinnäytetyön tekemiselle, sillä se on kuitenkin vielä suht vaiheessa. Enää puuttuu vain valinnainen osa, sanasto ruotsiksi ja enkuksi, lähteet ja kuvat. Gossip Girlistäkin aion nauttia, ja urheilusta ! Jos saisin lähdetyksi lenkille, jos joku päivä olisi kiva ilma taas kuten tänään. We'll see ! :)

Songs in my playlist:


kuvat: weheartit

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland