TÄSÄ MÄÄÄ OLEN !!!

16.3.13

Aattelin, että olis korkee aika tehä se Himos-postaus, jota oon jo jonkin aikaa miettinyt tässä. Nyt kun on kuviakin, niskasta kii ja kirjottelemaan siis !

Olin kipeänä kotona torstain ja perjantain, ja pelkäsin jo että tää reissu jää välistä. En silti antanu periks tolle mahajutulle, vaan päätäväisin mielin lähdin matkaan ! Isi toi mut rautatieasemalle, jossa parin kaverin kanssa ostettiin liput Jämsään ja hypättiin junaan. Siinä menikin se kolmisen tuntia hujauksessa, hyvän seuran ja punaviinin ansiosta. :D SOKKA IRTIIII !! Jossain vaiheessa alko kuitenkin väsyttää, ja Tampereen kohdalla päätimme ottaa pienet nokoset. Oli siinä kyllä naurussa pitelemistä, kun heräsin ja näin vierustoverin nukkumisasennon... Miten se pystyy nukkuu niin kiemurassa ! :D

S:n liiskaantunut Mars-patukka. :D Ja noissa Juhla Mokka- kupeissa nautittiin punaista ilolientä ja Cosmoki päässy taustalle !
Saavuttuamme Jämsään oli jo ystävättäremme vastassa meitä. Kamat kasaan ja kauppaan suunta ! Ostelimme ruokatavaroita sekä alkomahoolia iltaa varten. Mökkiin saavuttuamme teimme pizzaa ja tutustuimme kahteen Kajaanilaiseen tyttöön, joista toinen asui ystävämme kanssa mökissä. Olivat mukavia hemmoja ! :) Kävimme saunomassa ja kuuluisassa poreammeessa, voi juku oli mukava rentoutua siinä ! Vaikka ahdasta oli, niin ei se menoa haitannu ollenkaa. Yhden kierroksen pelasimme juomapeliä illan mittaan, ehostauduimme ja muuten vaan joimme ja juttelimme siinä kuunnellen hyvää musiikkia ! Ennen kahtatoista lähdimme tarpomaan kohti Himos Areenaa, ja porukka oli jo siinä vaiheessa ihan hyvissä. Ehdimme juuri ja juuri ennen Cheekiä Areenalle, ja meno oli ihan vitun jepa !!!

Punanassut !
Kadotimme lähes heti koko poppoon ystävättäreni kanssa, ja jatkoimme kaksistaan hengailua. Ängimme ottamaan kuvia Cheekistä yläparvelle ja lavan sivuun. Jossain kohtaa kuitenkin paloi käpy ja päätimme änkeä tiemme kohti lavan etuosaa. Ja se oli melkosta änkemistä se ! Jotkut ahdistelijatkin siinä sitten yrittivät meitä, mutta me livistimme pakoon vaan, kylmät. :D Pääsimme tokaan riviin asti, ja siitä sitten alkoi ihan hirveä mellakka. Joku muija töni koko ajan, ja rivi vaan huojui siinä. Se kehkeytyi niin pahaksi, että joku alkoi repimään ystävättären hiuksista, ja järkkärimies tuli heittämään pari muijaa pois siitä. Ne katto vihaisesti, mut ei kannata meille alkaa ryttyilee yhtään !!! Olin sitten jossain vaiheessa tarttunu Cheekiä lahkeesta kuten moni muu kun se siinä lavan reunalla tuli käymään, onneks se ei ollu kaatunu tai mitään... :D Mut ihan mahtava keikka, menisin ihan heti uusiks jos pääsis !

Keikan jälkeen alko sitten ihan normi baarimusiikki soimaan, ja tanssittiin siinä sitten löydettyämme toiset. Monta miestä yritti piirittää meitä siinä, mutta me aina onnistuttiin ne eksyttämään. Aikamme tanssittuamme iski väsymys, ja yksi kavereistamme oli siinä kunnossa, että lähdin häntä taluttamaan mökille. Siinä matkalla tuli hänen suustaan kaikkea henkevää juttua, joita jälkeenpäin oon vaan nauranu. :D Ilta oli siis todella onnistunut, huippumahtava ! Cheek oli ton keikan jälkeen jääny vielä baarin puolellekin, että kai sekin sitten oli jossain seikkaillu siellä meiän joukossa, en tiedä en muista ainakaan kohdanneeni. :D ps. KEINOOOOOOOOOOO !Kaikki okei Cheek...? :DDDDD (Hanna on mahtikuvaaja you might say !)

Näi lähel olttii !!!

Huima kännykkälaatu meitsin kännykäs... :D

Yhtä sumee ku koko iltaki HEHHEH. :D
Aamulla herättyämme olimme aivan seis, ei oikeestaan jaksettu tehä mitään. Syötiin siinä sitten aamupalaa ja huomattiin, että pitäis taas käväistä kaupassa. Ystävättäremme H:n kanssa kävimme hakemassa auton, ja kyyditsimme kaverimme juna-asemalle, josta hän jatkoi matkaa Poriin. Sillä välin kävin Citymarketista hakemassa meille makaronia, ja mökille päästyämme aloimmekin jo tehdä ruokaa ja valmistautua iltaa varten.

Illan aikana pelasimme niin monta kierrosta juomapeliä, että yhdellä meistä alkoi tulla raja vastaan. Oli kyllä mukavaa, mutta liika on liikaa. :D "TÄSÄ MÄÄ OLEN!!!" -lause kuultiin monta kertaa, ja puhuimmekin sitten jonkin aikaa murteista kahden kajaanilaistytön kanssa, he ihmettelivät meidän murretta ja päinvastoin. Sen jälkeen lähdimme taas tarpomaan kohti Areenaa, jossa Haloo Helsinki! jo soittikin. Törmäsimme kaverini kanssa heti ovella joihinkin Helsinkiläisiin miehiin, jotka tarjosivat meille juotavat. Ja tottahan toki ne nyt on juotava ! Esiintyjään emme hirveästi ehtineet keskittyä, sillä kävimme tutkimassa, oliko muita tuttuja liikkeellä. H:n tuttuja tietysti. Kiertelimme Areenaa ympäri, kunnes bändi lopetti ja alkoi taas baarimusiikki soida. Kaveriamme ahdisteli se samainen helsinkiläinen mies, joka meille juotavatkin tarjosi. Hirveen ahdistavaa ! Olimmekin koko ajan tanssimassa tanssilattialla, kunnes taas väsymys voitti ja päätimme H:n kanssa lähteä tarpomaan kohti mökkiä muiden jäädessä vielä riehakoimaan.

Täs illan saldo Haloo Helsingin kuvauksesta... :D


Mua ärsyttää noi mun hampaat, miksi ikenet miksi ?!?? :(
Täsäää vähä randomei ! :DD
Aamulla oli sitten melko seis-fiilinki taas, ja väsytti ihan hirveästi. Puitiin sitten siinä eilisiä tapahtumia, ja vaan katottiin tv:tä ja pakkailtiin kamoja kasaan. Ystävättäremme heitti meidät puoli kahdeksi rautatieasemalle, jossa ostimme liput ja hyppäsimme junaan. Ja junamatkallakaan ei säästytty sähläyksiltä, sillä Tampereella piti vaihtaa junaa. Noo, me selvisimme oikeaan junaan, mutta hetken siinä istuskeltuamme paikoillamme tajusimme, että väärillä paikoilla oltiin. Ja siitä oli mennyt todella moni ihminen ohi ja tuijottanu meitä omituisesti... Vaihdoimme oikeille paikoille ja nauroimme tilannetta. :D Loppumatka menikin sitten nukkuessa, sillä univelkaa oli kertynyt rutkasti. Turun päässä äippä tuli hakemaan mua ja lähdin kotioon. Seuraava päivä töissä oli mielenkiintoinen, mut worth it !

Viikonlopusta jäi käteen monta kuvaa, hyvää hetkeä, tanssimista, miehiä, kipeät kädet ja jalat sekä alkomahoolia. Eipä ollu kyllä mitään valittamista, onneksi lähdin kipeästä vatsasta välittämättä matkaan !!! Kuvat puhukoot puolestaan, teksti on niin sekavaa että toivon mukaan jotain ymmärtää. :D

Himoksella soitettuja biisejä:

One Direction - One Way Or Another
Macklemore & Ryan Lewis - Thrift Shop
Cheek - Sokka Irti

(Oli niitä muitaki, mut en enää muista kaikkii, hehheh... :DD)

Mökkimaisemia.
kuvat Hannan ottamia + mun randomvedoksia seassa !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland