I hear nothing, except this beat that never ends

3.4.13
Isille iha täydellinen kortti. :D
Hellurei ! Tuolla on ollu ihan superihana ilma, oli kiva tulla koulusta kotiin ku ei tarvinnu enää skrapata auton ikkunoita auki. Kuten aamulla piti... Tää aamu siis ei ihan hyvin alkanu. Koulussa tehtiin koko päivä vaan excel-taulukoita, eli ne tulee kyllä mun korvista jo ulos. Huhhuh. Koulupäivän kohokohta oli Myllyn Subwayn grillattu kananrinta, koska silakkapihvit ei kiinnostanu.

Illemmalla menin tekemään perus salitreenin, ja olo on kyllä edelleen melko mainio ! Miten jostain voi tulla noin hyvä fiilis, varmaan sen takia mä jaksanki tota tehä. Huomenna säiden salliessa aattelin (vihdoin ja viimein) käydä katsastamassa lenkkipolut, tosin meen ihan tota tuttua reittiä ellen hullaannu kävelee vähän pidempää lenkkiä. Ja kävellen, koska polveni ei tykänny tänpäiväisistä kyykyistä, kun tein... Nyt se sitten jomottaa tossanoin, ikuinen riesa tuo polvikipu.

Ja oon nyt päättäny pitää herkuttoman huhtikuun, toisaalta nyt on iskän synttärit perjantaina ja mun synttärit sitten parin viikon päästä, niin silloin voin vähän herkutella mut muuten pitäydyn herkuista ja pyrin syömään terveellisemmin. Toivon mukaan tää nyt sitten pitää ! Ton suklaan suhteen vähän pelottaa... :D

P.s. Mulla on edelleen ihan hirvee eläinkuume, tahtoo jonkun kivan elukan tänne heti !

One of my favourite tv-shows, Sydämen asialla eli Heartbeat, kiitos äidin. :D Välil katotaa tätä äipän kans yhes jos satun olee silleen porukoilla ku tää tulee.
DVD-soittimella on nyt hiano pöytä !
Kirjautusin koulun koneel kolmen kuukauden tauon jälkeen ja tää ilmestyy ruudulle... Naurettiin pikkasen tätä koulukavereiden kanssa. :DDD FAT KUUTTI !

Tämmöstä !!

(kuva fabosta otettu kaverilta)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland