Sleepy

11.4.13

Kauhee ku musta on tullu laiska kirjottelija, ku heittelen tänne vaan kuvii ! Mut kaipa sekin jotain ku hiljaiselo.

Eilen olimme kämppiksen kera ystävämme luona Naantalissa, leivottiin (lue: katottiin ku ystävä leipo ja paloteltii pätkiksii) pätkismuffinsseja, joista saatiin sitten oma osamme myös. Ja ne oli tosi hyviä, namiiiiiii ! Ja sitten muuten vaan juteltiin siellä niitä näitä, eipä oltu pitkään aikaan nähty ni oli kuulumisii jaettavana. Eipä oikein muuta eilen sitten tehtykään, eikä kyl maanantainakaan ku lähin vaan salil illal ja tää toinen Naantaliin ja sama tiistaina. Hienosti ollaan nähty taas täs, mut ei voi midi. Toisaalt hassuu ku joku toinen asustelee taas täällä mun kanssa, vaikkei sitä näykää ku öisin tyyliin. :D

Maanantaina sain tavaraa H:n koulukaverilta, kun hän on muuttamassa johonkin Englantiin valmistuttuaan. Sieltä se sitten raahas kaikenmaailman kamoja tänne, iha ku ei kaapit jo pursuais kamaa. :D Koskaan ei voi olla liikaa ! Mut sainpa ittelleni suoristusraudan, pari ruskeeta lautasta ja noi True Bloodit.

Tänään illalla saan Gossip Girlin nelostuokkariboksin ja voin taas uppoutua kaikkiin näihin sarjoihin, joita oon saanu. True Bloodin kahet ekat kaudet sain tolta kaverilta ja toi nelkkugossippi oli tarjouksessa ni oli pakko hankkii.

Nyt oon ihan rättipoikki ku toi koulunkäynti on raskasta, mut enpä valita siitä vielä sen enempää. Katotaa ens viikolla ku joka postauksessa kiroon sitä. Damn.

Nyt syvennyn ton tosiveren maailmaan ja siitä sitten nukkumaan, huomen olis taas kasin aamu. Hyi.

Koska nää vessateinipeilikuvat on ihania.
Cosmon tilaajalahja, toi huulipuna on haaleen pinkin väristä ja me gusta.
Look of the day, randomkuvii. Hienosti toi jalka nois.P.s. Täältä löytyy mieluisa arvonta, käykää osallistumassa ! ;)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland