Today has been ruff

15.4.13

Tää päivä ei todellakaan oo menny mitenkään putkeen miltään osalta: tuntu et kaikki kaatu päälaelleen eikä mikään menny suunnitelmien mukaan. Toisaalta juteltuani kämppiksen kanssa huomasin, että tätä huonoa päivää on ollut liikkeellä tänään. Muutamassa blogissakin valiteltiin tätä maanantaipäivää huonoksi, mikä ihme tässä nyt oikein siis on ollut !Ensinnäkin mun huono päivä koostu monista asioista. Yöllä en saanu unta millään, ja vaan pyörisin sängyssä. Mun mielessä pyöri vaan ihan hirveitä asioita, ja mua vaan masensi ihan hurjan paljon. Taisin jopa itkeäkin. Taas... Ehkä noin neljän tunnin nukkumisen jälkeen piti nousta, ja olo oli kuin kuolleista nousseella... Teki mieli vaan jäädä lämpimän peiton alle nukkumaan. Eikä yhtään helpottanut ajatus kahdeksan tunnin koulupäivästä. Autolle mennessäni huomasin, että oli alkanut tihuttamaan, ja juoksin nopeasti autooni. Raisioon päästyäni sitten satoikin ihan kunnolla. Kouluun sisälle päästyäni olin siis melkoisen uitetun koiran näköinen, arvasin ettei se nahkatakki ihan vedenpitävä ole... Kaiken lisäks terkkari ei ollu paikalla, ja olin turhaan hiukan aikaisemmin tullut koululle.

Tunneilla me vaan hengailtiin, eikä tehty yhtikäs mitään. Suurin osa koulumme opettajista on tämän viikon koulutuksessa, joten meillä on heidän tunneilla sijaiset. He ovat taas jonkin muun aineen opettajia, eivätkä osaa sanoa yhtään aineista, joita meidän pitäisi opiskella tunneilla. Hengailua indeed. Paitsi tietysti kirjanpidon tunneilla oli pakko tehdä tehtäviä, koska opettaja ei (valitettavasti) ollut poissa. Ylläri. Koulukaveri sitten päätti kirjanpidon tunnilla, että jättää mun synttärit väliin pääsykoelukemisen takia. Kiitti muroist... Kouluruoka oli taas ihan hirveetä ja kävimme syömässä subit. Taas. Loppupäivä meni niin omituisen hauskan ja kamalan välillä etten osaa ees kunnolla selittää. Koulutovereiden kanssa katseltiin ammattikorkeakoulun ennakkomateriaaleja, ja melkein itkettiin. Mulle nousi ihan tosissaan hirvee stressi. Ne ihan tosissaan laittaa meiät lukemaan 120 sivua S-ryhmästä ja 40 sivua enkunkielistä tekstiä. Toverini sanoja lainatakseni, pakko se sitten on, ja Google translator on kaveri. Missä välissä mä sitä matikkaa ehdin lukemaan noiden lomasta ?? Aaaargh. Viimeisillä tunneilla ei tehty yhtikäs mitään, ja päästiin tuntia aikaisemmin koulusta, koska Jykä is the best.

Jossain vaiheessa koulupäivää sain äidiltä tekstiviestin, että hän joutui lääkäriin pahan selkäkivun vuoksi. Ehdin jo pelästyä ihan hirmuisesti, että se olis jotain pahaakin kipua, mut ei onneks. Äippä kuitenkin selviää, sai tujuja särkylääkkeitä ja loppuviikon vapaaks. Kai se niillä menee ohi !Koulun ulko-oville tullessamme satoi melkein kaatamalla, ja juoksin autolle. Siitä sitten menin kaupoille, ja ruoan yhteydessä ostin ittelleni myös karkkipussin päivän piristykseksi. Ihan ku koulussa juodut Batteryt ei olis vielä piristäny ja hyperenergisoinu mua tarpeeks. Kotiin tullessani huomasin taas ah-niin-ihanan naapurimme parkkeeraneen autonsa taas miten sattuu tuohon, ajoin tahallani viereen niin, ettei tämä pääse ihan helpolla siitä aamulla lähtemään. You mess with the wrong dude, ma'am ! Päivän kruunasi postiluukusta kolahtanut sähkölasku, joka oli taas aivan liian suuri meiän budjettiin tällä hetkellä. Mutta pakko se kuitenkin on maksaa, eipä siinä muu auta... Ja mun vanukas oli syöty ku tulin himaa, aattelin et olisin sen nauttinu ketutuksen poistamiseen, ostinhan minä itse sen itselleni. Annettakoon tällä kertaa anteeksi kuitenkin ! Ja nyt on sitten lisää jugurttia jääkaapissa loppuviikoksi, ni yks vanukas ei maailmaa kaada. Enää. :D

Kämppikseni tultua purettiin toisillemme pahat päivämme ja lopuksi vaan naurettiin kaikkia noita tyhmiä juttuja. Ja sen ihmeellistä unta (tahon oikeesti tietää mistä ne japanilaiset on siihen tulleet !! :D). Ryyppyuhkailujen jälkeen elämä alkoi taas voittamaan, ja onneks tätä päivää ei enää montaa tuntia oo jäljellä. Huomenna päivä uus, toivon mukaan se on huimasti parempi kuin tämä ! :)

 


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland