Äitienpäivätouhuu ja inspiraatiopläjäyksiä

13.5.13

Täällä taaaaaaas !

Äitienpäivä meni hyvin, kiva ilma ja kivat ihmiset. Ja melko perinteisissä tunnelmissa, ensin kitattiin mammalla mahat täyteen voileipä- ja täytekaakkua ja siitä sitten lähdettiin Vinkkilään pappaa katsomaan ja mummin haudalla käymään. Mamman tykönä aluks oltiin vaan meiän perhe, mutta sitten jostain syystä populamäärä vaan kasvo, meillä kun tää suku on niin massiivinen (not). :D Vinkkilässä käytiin isopappan kämppää tyhjentämässä, ja sieltä lähti mukaan vaikka ja mitä ! Esimerkiks tuo pöytä, joka löysi tiensä meiän "eteis"pöydäks, on tosi nätti ja just tollanen, mitä oon tohon ettiny. Saa laittaa avaimet johonkin pöydälle ja tila lisääntyy. Mukaan lähti myös mm. teetä (Tiikerin päiväuni, mun yks kaveri tykkää kertaa miljoona), kristallilaseja (törkeen upeet), Luhdan käyttämättömiä pyyhkeitä (käsipyyhkeet kertaa kaks ja yks iso pyyhe) sekä paljon muuta tilpehööriä. Ja osan tosiaan jätin Nousiaisiin, turha sitä kamaa tänne Turkuun ihan järjettömästi raahata. Sitten kun tuo toinen asunnon osapuoli lähtee lätkimään täältä, niin tilaa tulee lisää ja saan tänne enemmän tavaraa rahdattua (tää ei ollu nyt mikään vinkki sulle, Hanna ! :D)

Kuvateksti: Kyllä mää luin !!!
Keskellä Mynämäen korpea, najssss.Pieni ja kompakti, me likes.
Tää päivä oli ultimaattisen turha koulun suhteen: menin sitten pariks tunniks kouluun istumaan, sillä meillä, jotka olimme tehneet opinnäytetyön jo valmiiksi, oli kahden tunnin hyppytunnit KESKELLÄ PÄIVÄÄ. Mitä järkeä tollasessaki touhussa taas, mut tietty vapaatunnit käääy ! Vikoiks tunneiks en sitten mennykkää enää koululle, koska mulla oli tuo Lidlin tervetulotilaisuus (melko turha mut tulipaha käytyä). Ja tosiaan, meidän piti tuossa yhdessä aineessa suunnitella Jyväskylän Taloushallinnon jäsenten kekkerit (kaikki kulkutavat sinne, matkalaskun teko ja ohjelman kirjoittaminen) ja meitsi teki sen niin kusisesti, mut kakkonenhan sieltä tulla tupsahti ! En tiedä yhtään oliks se olevinaan joku koe, mut kyllä mulle käy. Muilla ei vissiin se sitten ihan putkeen menny, minähän tunnetusti tämmönen "ahkera"... :D


Hello Kitty-juliste pääsi vihdoin ja viimein seinälle !
Päivän teemana inspiraatio.
Tuosta Lidlin tervetulotilaisuudesta vielä sen verran, että ikinä en oo tuntenu itteäni yhtä ulkopuoliseks ku siellä. Huhheijaa. :D Enempää en varmaan saa kertoa mistään (en uskalla kertoo tyyliin mitään ku kauheesti kielletty puhumasta kaikista asioista ni en sitten puhu saakeli, huoh), mutta kotiinpäin ajelin melko ristiriitaisissa fiiliksissä. En tiedä missä vika, mutta mua ei vaan paljoa nappais mennä kesäks töihin (taas) ja alkoi arvuuttamaan (?) tuo paikka. No, rahaa on jostain revittävä, niin siellä se on sitten kärsittävä/vietettävä kesä. Oli vaan hirveen masentunut fiilis, koska en tosiaan (taaskaan) pääse yhtään minnekään koko kesän aikana. Kärsitään sitten, parempi olla sen arvoista !

Eipä mulla muuta, pitää katsoa jahka ehdin vielä jotakin päivittelemään tässä loppuviikon aikana, sillä mua odottaa tossa tollanen komee pino noita kirjoja ja materiaaleja, joista olis kokeet vielä tän viikon aikana... Puhumattakaan siitä pääsykoelukemisesta. Mistä mä vedän tähän väliin jostain vielä jotain motivaation rippeitä ? Kouluakin jäljellä vaivaiset kolme viikkoa... Mutta kuten yllä sanottu, kärsitään sitten !


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland