Extempore baarireissu ja muuta mukavaa

31.5.13

Pahoittelen tekstin sekavuutta, tulin vaan nopeesti kirjoittelemaan tänne kuulumisia ennen kuin lähden kaupoille. :DTais tosiaan olla keksiviikko, kun kaveri soitti ja pyys tulla käymään täällä. Pääsykokeisiin lukeminen vähän sitten tosiaan jäi, kun nää kaks kaveria alko suunnittelemaan baarireissua, johon ne mutkin sitten raahas messiin. :D Joskus ysin pintaan kämppä täytty muutamasta kaverista (myös uusista tuttavuuksista), ja siitä sitten hetken aikaa sisällä ollessamme lähdimme ulos kauniiseen ilmaan istuskelemaan (meiän pihalle siis). Siinä sitten hetken aikaa istuskeltuamme huomasimme kellon olevan jo niin paljon, että oli aika siirtyä baariin.

Baarissa oliki sitten melko rauhallista, keskiviikkoisin Fortessa ei ilmeisesti hirveesti populaa oo. Mut DJ oli mukava ja soitti meiän toiveita ! Joskus 12 jälkeen yhdellä meistä tuli nälkä, ja suuntasimme grillille (tajuttuamme, ettei Hese ookaan auki !). Sieltä sitten ostin itselleni ranskalaiset, ja muut mitä ottivatkaan (en muista :D). Siitä sitten baariin takaisin ! Sen jälkeen ei kyllä tullu juotua enää yhtään, tuli vaan niin paha olo ton syömisen jälkeen. Melkoinen virhe tosiaan meikäläiseltä. Eipä me siinä sitten oltu hirveen kauaa, joskus yhden jälkeen lähdettiin pois jo ja meitsi käveli himaan ja suoraan nukkumaan.

Hyvin kuvauksellista... :D


Eilinen menikin sitten vähän levätessä, eipä mulla enää mitään hirveetä oloa ollut. Kävin kaupassa ja viemässä autoa Raisioon, ja illemmalla kun Hanna oli tullut töistä lähdettiin vielä käymään Prismassa halpojen limpparien perässä (bananalimuuuuu).

Viime yönä en saanut millään unta, kun näin koko ajan vaan jotain painajaisia ja miettisin kauhuleffoja (ei olis pitäny koskaan ikinä kattoo sitä Paranormal Activityä, never...) joiden seurauksena pelkäsin hirveesti, että meille tulee joku semmonen kamala tyyppi ja raahaa mut johonki ullakolle. Yäk. Tänään sitten vatta on ollut todella kipeä, en oo pystyny oikein mitään syömään ja oonkin vaan vettä juonu. Heitin aamulla Hannan (ja Vilin) päättäreihin (ne oli niiiiiin hienosti pukeutuneita, ai että !!! :3), jonka jälkeen lähdin itse juhlaharjoituksiin koululle. Tuli siinä kyllä hieman haikea fiilis, kun luokanvalvojakin alkoi meitä halaillessa itkemään. Meinaan jos jotain positiivista pitää tosta koulusta sanoa, ni se on just osa noista opettajista, etenkin meiän luokanvalvoja. ("Mä niin olisin halunnu nähä teiät täällä vielä syksyllä, olisitte jääny luokallenne !" :D)

Tänään tiedossa vielä äidin kanssa kauppareissun teko ja siitä sitten Nousiaisiin yöksi. Huomenna on meinaan mun (oke myös muiden) suuri päivä, kun oon virallisesti sitten merkonomi. Melkoinen fiilis tällä hetkellä tosta, toivon mukaan en kompuroi siellä edessä ! (Trust me oon nähny tästäki jo jotain painajaista.. :D)

Ps. Mun nimi oli Turun Sanomissa, me so fame now !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland