Ruissalon ranta

8.6.13

Eilinen meni aamulla töiden parissa (tuli tehtyä muutama ylityötuntikin siinä lomassa, rahan tuloa ei voi estää siis), jonka jälkeen suuntasimme Hannan kera biitsille. Taas. Ja siis suunnitelmana on kiertää kaikki Suomen biitsit tän kesän aikana, mahdoton tehtävä mut kattoo kui mont saadaa tulokseks kesän lopussa. :D

Ennen rannallemenoa käytiin ostamassa subit läheisestä Subwaysta (mmmm kalkkunasubi) sekä Lidlistä hakemassa halpaa juotavaa ja karkkia. Sieltä sitten suuntasimme kohti Ruissaloa. Se tie oli todella upeen näköinen kun sitä ajo, tuli semmonen satumainen tunnelma kun oli niin vehreetä kaikkialla. Silmä lepäs.

Linnoittauduimme paikallemme (lol kuulostaa et oltais varattu sielt joku paikka etukäteen, mut ei kuitenkaa :D) ja alettiin siinä sitten heti syödä subeja, ihan hirmuinen nälkä kun ehti jo olemaan. Mitäs me ahmatit. :D Tällä kertaa läästisin sitä aurinkorasvaa sitten joka paikkaan, etten vaan mistään pala ja tais se jotenkuten onnistua. Tosin hyttysenpuremilta en välttynyt, terveisin polvessa ja takareidessä komeilee mustelmien lisäksi nyt myös muutama purema (mustelmat peräisin töistä siis jos joku ihmettelee ooks mä ollu kömpelö. :D).


Itse en uskaltautunut uimaan veden kylmyyden takia (ihme vilukissa) sekä kauhean tuulen takia, joka alkoi siinä sitten jossain vaiheessa puhaltaa ihan kunnolla. Hanna sinne meni, ja tuli yhtä nopeesti kyl takasinki rantaan. "Pirun kylmää !" :D Siinä sitten hetken vielä oleskeltuamme lähdimme suuntaamaan kaupoille, hetken mielijohteesta päätimme hankkia hienot lierihatut itsellemme. Kaupoilta palattuamme menimme ulos istuskelemaan mäkkisafkojen (kuulostetaan oikeest joltai pikaruokailijoilta ku koko ajan mäkkäriruokaa syödää, hups. :D) sekä Radlereiden kera (oke myös ilmeisesti juopoilta, ei voi mitää :D) ja uusien hattujen kanssa ! Pihallemme ei paistanut aurinko, joten ei me siinä sitten kauaa jaksettu oleskella.


Kuvasta puuttuu nacho jr:it </3
Arrrrrrrrivaa, el mexicana ! ;)
Meitsi pakkas kamoja (pyykkejä) ja lähti kotona käymään korjauttaas tota mun autoa, jarrunestesäiliö oli jostain kumman syystä tyhjentynyt ihan siihen minimiin asti (sori isi edelleen) ja pitkän saarnan jälkeen miksi sen pitää olla ylempänä kuin minimissä sain laitettua sitä hemmetin nestettä sinne. Eipä enää pala käsijarruvalo autossa nii ! Vaikka edelleen jarrut "vähän" tärrää ja muutenkin pörisee ku viimistä päivää, pikkuvikoja sanon minä. :D

Tänään vuorossa myöhäiset valmistujaispippalot, toivon mukaan nyt sitten on porukkaa tulossa tänne etten yksikseni täällä juhli niitä. :D So what juhlin silti vaikkei ketää tulis !

Tähän loppuun vielä muutama hyvän mielen fiilistelybiisi. Mun (ja Hannan) ehdoton henkilökohtainen kesäbiisi on tuo levikset repee, must be ! ;) (mä en saanu millään ilveellä noita videoita suuremmiks tohon, mut tosta saa kuitenkin vaikka kokonäyttötilan käyttöön tai menee sit suoraan youtubesta sen kuuntelee, mä en jaksa enää tapella tän kans. :D)Ja sit vähä näit euroviisubiisei (mist mä tykkäsin) tällee tyylikkäästi myöhässä, mut nää on kyllä kivoja ja hyviä !!
Ps. Tää mun kone vetelee ilmeisesti viimisiään, tää ei suostu soittaa iTunesist musiikkia samalla kun teen tätä postausta... Ei kukaan haluais sitä uutta konetta mulle hommata, jooko ? 8)

You Might Also Like

2 comments

  1. jee vitsi kun kiva postaus :33 hienoi kuvei kämppis!! :DD kommentoin nyt sit kerranki hähähä! ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihi tää on kyllä kiva ja sain noi kuvat tollee kivan isoikski. :3 taitaa muuten olla teikäläisen kameralla otettuja ja osa sun ottamia, joten osa krediiteistä menee sulle. :D ja jes hyvä et sä sentään oot kommentoimas mulle, tyyliin ainut lukijani <3 :DDD

      Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland