Sick thursday

20.6.13

Hellurei ja hyvää juhannusta ! Meitsin juhannussuunnitelmat meni päi mäntyä, kun menin sairastumaan korkeaan kuumeeseen ja hirveeseen flunssaan, noo säästyypä rahat ainakin jos jotain positiivista pitää tästä sanoa. Toivon mukaan vaan tää päivä on tämmönen kamala olotila ja et huomenna jo olis parempi. :) Miettisin nyt sitten tässä uusiks kaikkee, ja pitänee kysellä paikkakunnalla olevilta kavereilta mitä ne aikoo huomenna. Ja tosiaan hyvälaatuisia kuvia ei hirveesti oo, joten kännykän kuvilla mennään.

Nää kolme viimistä päivää on menny töiden parissa suurimmaks osaks, ja oon ollu todella kuitti. Vaikka oonki istunu kassalla sen 10h yhteensä (5h eilen, 5h tänään) ni silti todella rankkaa. Ja tänään kun ihmiset oikein panikoimalla tuli ruokaostoksille ni olihan sitä ruuhkaa kassoilla vaikka olikin kaikki käytössä ! Melkoista, ihmiset, ihan tosissaan ette pärjää sitä muutamaa päivää. Minäkin sitten menin mattimyöhäsenä kaupoille vasta tänään, ja melkoinen hulabaloo oli meneillään. Herranjestas. Huomasin myös, että hamstrasin melkoisesti ruokaa itsekin, tosin vain ja ainoastaan tarjousjuttuja. Ja leipää. Ihanaa saada pitkästä aikaa leipää kotona Turussa. Nousiaisissa tyhjennän aina ekaks leipälaatikon, mutta nyt ei välttämättä tarvitse enää vähään aikaan sitäkään tehdä. Äiti kiittää.

Eilen olimme Hannan kanssa Ikeassa, ja tarttuihan sieltä jotakin mukaan, vähän enemmän kaikkea kuin odotinkaan... Noita mintunvärisiä lautasia on nuo kolme eri kokoa, kaikkia neljä kappaletta. Ja noi kivat valkoiset lautaset oli vaan must have, koska mulla on tuota samaa sarjaa kulhoina. Ja noi makso vaan kaks euroa ! Ja sitten ostin nuo lakanat, kun olivat tarjouksessa neljällä eurolla. Ennen shoppailuja käytiin syömässä lihapulla-annokset (lasten annos, 5 lihapullaa n. kuudella eurolla) sekä tollaset hyvät prinsessaleivokset, oli muuten todella hyvää ! Tosin mulla olikin jäätävä nälkä, ni varmasti olikin hyvää. Sen jälkeen käytiin muutamat laatikot heittämässä tuonne Hannan (ja V:n) kämppään, ja voi että kyllä varmasti tulee ikävä sitä ! Ei enää yöllisiä keskusteluja tai hengailua täällä, ja kaikki kivat tavarat (lue: vaatteet) lähtee pois. Tulee ikävä todellakin. :( Siis Hannaa !

Täältä tosiaan lähtee myös tuo sohva, joten pitäis siis joku sen tilalle tohon hommata, ettei vieraiden tarvii lattialla köllötellä. Ja taitaa lähteä siis jo huomenna, joten en tosiaan tiiä mitä mä mukamas siihen laitan tilalle. Jakkaroita ? Ei terve, palkkapäivää odotellessa ! Muutama muukin asia olis hankintalistalla Ikeasta, kuten pieni sohvapöytä (kertaa kaks varmaan, ehkä kolmekin) sekä leikkuulauta (miten mulla ei oo semmosta ?! Maailman yksinkertaisin ja tarvituin väline keittiössä, ainaki yks niistä) ja perus kattila. Kiva kun nyt vasta kun toinen lähtee täältä huomaa, kuinka vähän mulla oikeestaan onkaan näitä perus keittiötarvikkeita ja tavaroita ylipäänsä täällä. Jätin tarkotuksella Nousiaisiin suurimman osan laseista, koska tiesin Hannan niitä raahaavan tänne Turkuun, mutta nyt saan nekin tänne kaappeja täyttämään. Onhan tästä tietty hyötyäkin, kun toinen osapuoli muuttaa, tuon lisäks myös se, että saa olla omassa rauhassa eikä tarvii miettiä, herättääkö tää aamulla aikaisin tullessaan mut vai tuleeko se ollenkaan kotiin (äitimäisyys iskee pintaan välillä, kyllä). Ehkä tekee hyvää asustella yksikseen täällä, ties mikä sitten on tilanne syksymmällä.


Uusin Cosmo ilahdutti eilen mun päivää <3

Hannan muuttoboksit valmiina lähtöön !
Tän hetken juotavana tuo Lidlin sidukka (joo koht tää kämppä täyttyy vain ja ainoastaan Lidlin tuotteista, pitää sitä vähä suosii työpaikkaa kato), tää on jotain tosi vanhaa ja maku on vähä sen mukainen. Mut kyllä menee alas vaikka väkisin, tosin tykkään siitä limestä enempi. Ja äsken tuli tuo Big Bang Theory, ja nyt alkaa Simpsonit, joiden jälkeen aattelin laittaa jonkun kivan sarjan pyörimään (Gossip Girl viidensadannen kerran kenties ?) ja sillä mennään loppuilta. Hurjaa siis !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland