Synttäreiden viettoa

11.8.13


Asua !


Nyt on (jotenkuten) synttäreistä selvitty, ja melkosta juhlimista se eilen olikin ! Aluks oltiin tosiaan Raisiossa aloittelemassa (pitsapaikan kautta) pienellä porukalla (hemmetin Lieminen soi koko ajan... Palo käpy ku kuuntelit sitä sen sadannen kerran.. :D), josta sitten mun ihana ja rakas veljeni tuli hakemaan meiät Turkuun. Siellä sitten melkosten kommenverkkien saattelemana (en oo koskaan nauranu nii pal varmaa !!) päästiin kuin päästiin Forteen sisälle.
Fortessa sitten menikin koko ilta, melkein pilkkuun asti viihdyttiin. Ei siellä kuitenkaan säästytty pieneltä draamalta (thank god en seurustele, tollaset vaan vahvistaa sitä tunnetta), mut loppujen lopuks kaikki meni hyvin. Kiitos seuralle ja etenkin synttärisankarille, oli hieno ilta ! (Noissa baarikuvissa tuo perus känni-ilme taas päällä, hyvää päivää vaan. :D)


Tänään olis vuorossa Kupittaanpuistossa järjestettävä Musapiknik, esiintymäs piti olla Sini Sabotage, mut se peruuntu. Harmi, olisin halunnu sen nähä. :( Mut toivon mukaan se Sanni on sit kans hyvä !

Tällä hetkellä tuuletan tätä kämppää, sillä laitoin tohon mun sohvaan (vihdoin ja viimein) sitä suojausainetta, ja hyi kamala otti oikein keuhkoihin pahaa kun sitä suihkutteli. Never again. Mut eipä tääl enää hirveesti haise, kiitos kaikkien ikkunoiden aukiolon sekä tuulettimen !

Lyhyestä virsi kaunis, eli melkosen vähän tekstiä tällä kertaa. Loppuun viel muutama überbiisi, enjoy. (Ps iha jäätävä toi vika. :D Pps keskimmäinen toimi illan teemabiisinä !)


Täs viel tää kuuluisa Lieminen, oli pakko jakaa se myös teiän kanssa. :D

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland