Raskaan työn raataja

16.9.13

Oon pahoillani, etten oo postaillu tässä viime aikoina, mut mulla ei oo viikonloppuna ollut oikeen muuta elämää kuin työt. Kivalta työnarkomaanilta kuulostaa, hehe. :D Tää on eka päivä, kun ehin istuu tähän koneen ääreen ja suoltamaan jotakin tekstiä (vaikka väsyttääkin ihan sairaasti aikaisen aamun takia).

Elikkä, perjantai-ilta meni sitten työn touhussa, eikä siinä sitten miltään konfliktilta vältytty sulkemisajan lähestyessä (uhkaava tilanne you might say). Pääsinpä kokemaan tuonkin ekaa kertaa sitten.. Mut selvittiin kolmistaan tosta hemmosta, toivon mukaan ei tuu enää takas ! Hoopon takia meiän iltatoimet veny, mutta vuoropäällikkö päästi mut jo puol 10 jälkeen kotiin nukkumaan, jotta pääsen aamulla takas töihin.

Lauantaina menin siis aamuvuoroon, ja oli muuten omituista, koska oon tehny nyt lähiaikoina vaan iltaa. Mut edelleen hyvin osasin purkaa lavoja, vaikka järjestys oli vähän muuttunu. :D Jotenkin tuo työpäivä meni ku siivillä, ja töiden jälkeen käytiin äipän kanssa meiän kaupassa vähä ostelemassa. Olipa tyhmä olo olla asiakkaana, ei voi muuta sanoa ! Kaupan jälkeen käväisin nopeasti Turussa, ja lähdin melkein samantien porukoille iltaa viettämään. Syötiin tortilloja, rapsuttelin ja silittelin Eetua, saunottiin ja vaan oltiin. Ihanaa vaan olla tollasten päivien jälkeen. :)

Sunnuntai meni taas kerran työntäyteisesti, vetäsin jopa ylityöpuolitunnin. Ja lupautusin aamuvuoroon maanantaina (tänään), kuudest kahteen. Töistä kotiin, söin ja suoraan nukkumaan, voi kuinka ihastuttava sunnuntai.

Sain lisää vastuuta, omg ! Alla ilmeeni, kun sain nuo toiset avaimet :D


Tänään en olis millään jaksanu nousta tuolta lämpimän peiton alta, mut jotenkin vaan mä itteni sieltä sain loppujen lopuks raahattua töihin. Onneks en ollu ainut joka oli aamukoomassa tänään, on se hienoa purkaa lavoja pienessä koomassa. :D Jotenkin hirveen hitaasti meni koko päivä, ja kotona olinkin vaan lagausfiiliksissä. Hanna ja Vili toi Viron tuliaiset (alkomahoolii ja Hello Kitty-nenuliinoja) ja käväisin kans salilla. Mut jotenkin oli veto niin pois, etten jaksanu hirveesti ees tehä mitään. Tänään ajoissa nukkumaan ja huomenna back to work. Mullahan olis ollu tällä viikolla vaan kolme päivää töitä, mut haalisin sitten ittelleni niitä kaks lisää. Hyvä vai huono juttu, sen näkee sitten. Perjantain vapaapäivää odotellessa !

 Tämmöset "pienet" tuomiset rakkaasta naapurimaastamme !

Tykkään ihan mielettömästi tosta hupparista, voisin vaan käyttää sitä aina ♥

 Äiti oli leiponu omenapiirakkaa, ja anto noi loput mulle. Possuna olin tosta syöny jo kaks. :/

Illan pyhitän telkkarille ja noille omenapiirakoille, jos riittäis vaikka huomiseks evääkski noita etten ihan possuttelis kaikkia... :D

Psst ! Mua voi seurata seuraavien sivujen kautta:
Blogilista
Tumblr
Weheartit
Instagram

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland