I made it !

22.1.14

Hellurei ja hyvää keskiviikkopäivää ! Viikko on jo puolessa välissä, tää aika menee taas ku siivillä. :D Meikäläinen ajatteli tänne tulla jotakin raapustamaan, että tiiätte sitten, että hengissä ollaan tuon muuttorumban jäljiltä !

Sunnuntaina tosiaan muuttorumba alkoi Turussa kello 10 jälkeen, äippä tuli siihen sitten hiukan auttelemaan mua ja nuo pojat tuli sitten perästä joskus 11 aikoihin vasta (kun ei kuulemma auto sitten lähtenytkään niin helposti käyntiin). Lastattiin kamoja autoon, ja suunnattiin kohti Lohjaa. Me äidin kanssa mentiin hänen autollaan, joten päästiin pitämään pikkuinen tauko Lohjan päässä sijaitsevassa Ykköspesässä. Miellyttävä paikka, suosittelen ! (Vaikka hinnat onkin hieman pilvissä).


Lohjan kämpälle päästyämme alettiin sitten rahtaamaan noita pikkuautossa olevia kamoja kolmanteen kerrokseen, jasiis tässä talossa ei sellaista hissiä ole niin tuo meni kyllä kuntoilusta ! Pojatkin saapuivat pian perille, ja autoimme myös heitä noiden tavaroiden kanssa. Meikäläinen tais kyllä puolessavälissä kyllästyä ja aloin vaan siivoilemaan tätä paikkaa ja järjestelemään tavaroita suhtkoht paikoilleen... Kuitenkin kaikki kamat saatiin tänne ylös hyvin ja ehjinä, tosin tuo telkkari ei tällä(kään) hetkellä toimi, lieneekö vika antennissa vaiko telkkarissa, sitä en osaa sanoa. Antenniliitännässä ehkä, en osaa oikeen korjata tuota niin venaan sunnuntaille, kun porukat tulee mun uuden lipaston kanssa (!!!) tänne.

Tähän väliin pientä sneak peekia mun kämpästä:
Lohjan ABC on joku perus pysäkkipaikka meille, sillä käväistiin sitten taas siinä syömässä. Kyllähän sitä tuossa jo ehti nälkä iskeä. :D

 En muista mikä kori tää oli, mutta hyvää oli !

Loppuilta menikin sitten porukoilla, ja jännityksensekaisin fiiliksin odottelin maanantaita ja lähtöä Lohjalle.


Maanantaina päivästä kierreltiin isin kanssa kaupoilla, ostettiin mulle hiukan ruokaa tänne kämppään ja hommattiin tosiaan tuo edellä mainitsemani lipasto. Ei oo Ikean lipasto, mutta samanlainen kyllä ! Varmasti laitan siitä kuvia tänne, kun se täällä on ja sen oon koonnut. Illemmalla käväistiin vielä Hannan kanssa Ikea ja Mylly läpi, ja siitä matkani jatkui kohti Lohjaa. Oli muuten kamala ajaa tänne, kun tie oli hippasen liukas. Tais mennä jotenkin ekstramäärä aikaa ku normaalisti.

Tiistai meni koulun penkillä (harmittaa edelleen se, etten sitten voinut niitä haalareita hakea, kun käteinen raha jäi himaan... Enkä jaksanut lähteä kiireellä sitä hakemaan... Ehkä ens viikolla sitten saan ne !), ja koulun jälkeen käväistiin koulukaverini M:n kanssa Suomalaisessa Kirjakaupassa, sillä muuton aikana mun penaali oli mystisesti kadonnut. Oli muuten kiva olla koulussa, kun just sitten tarvittiin noita kirjoitusvälineitä... Ja arvatkaa vaan löysinkö tuon penaalin vielä illalla mun muuttolaatikoiden pohjalta. :D Loppuilta meni sitten täällä lagaillessa, jotenkaan en ollut saanut kunnolla unta yöllä (uus paikka), niin meninkin sitten ajoissa nukkumaan.

Alkaa näyttämään jo kodilta, kun sai kivituikut laitettua.

 Keksin dippailla maitorahkaan omenanpalasia, toimii !

Tästä päivästä en vielä oikeen tiiä, tänään olis kyllä tuolla Helsingin päässä yhdet bailut, mutta sinne makso nuo liput aikast paljon ja koko paikka on melkosen kallis juomien ja muiden suhteen ja täyteen ahdettu... Mietin jo täksi illaksi Lohjan paikallistenkin kokeilemista, pitää vaan saada noita kamuja messiin jos hekin innostuisivat ! We'll see what happens. :D

You Might Also Like

2 comments

  1. Muutot on niin rankkoja, onnea uuteen kotiin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä on, mutta onneks nyt on takanapäin ! Ja kiitos :)

      Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland