Kesäkeiloja ja arskaa

22.5.14

Oon tässä nää viime päivät vaan nauttinut tuosta ihanasta auringosta, enkä oo ees jaksanut ajatellakaan tänne kirjoittelemista. Sorry guys. Nyt mä kuitenkin aattelin ottaa pienen breikin tosta auringonsäteiden nautiskelemisesta, ja tulla lättäsemään tänne muutamat kuvat alkuviikolta. Tää on taas tämmöstä sillisalaattia, mut emmä jaksa millään alkaa näitä kokoomaan erillisiks postauksiks, kun niistä tulis ihan supertynkiä. :D Ni saatte nyt sitten nauttia näistä pitkistä versioista !


Maanantaina saatiin nauttia oikein kunnolla auringosta, ja päätettiinkin Jolojen kera mennä Routiolle Emin partsille siitä nautiskelemaan. Oli kyllä ihana siinä vaan lekotella ystävien kera, paremmin päivää ei olis voinu viettää ! Ainut asia mikä puuttu oli mansikat. :D

Tiistaina päätettiin Emin, Lauran, Marinan ja Elinan kanssa mennä taas pelaamaan biitsiä. Kuitenkin päädyttiin sit kiertelemään Aurlahtea ja tsiigailemaan Lohjanjärveä ja lopuks mentiin laiturille ottamaan aurinkoa. :D Jossain vaiheessa (sopivasti) tuli nälkä, ja päätettiin käydä hesellä syömässä. Sen aikana alkoikin aikamoinen sade, eli sopivasti oltiin lähdetty rantsulta. Sadetanssiakin harrastettiin Prisman kattoparkissa...
Elina päätti, että tehdään pieni Lohja tutuksi-kierros, ja päädyttiin Liesjärvelle. Se on kuulemman kesäisin ihan piukassa, enkä yhtään ihmettele: se oli kyllä ihanteellinen rantsu ! Kuitenkin sade pilas tunnelman, eikä oltu tuolla kauaa.


Liesjärveltä päädyttiin Ojamolle ja Kirppis Karismaan. En yhtään osannut sanoa, missäpäin täällä Lohjalla on kirppiksiä, mut nyt on ainakin yks tullut tutuksi ! Siellä olikin tavaraa vaikka kuinka paljon, ja ehkä minäkin jossain vaiheessa sinne vien tavaroitani. (Tossa venailis tollanen iso kassillinen tavaraa, ettäettä...)

Keskiviikkona meistä tulikin sitten LAUREAMKOn paikkareita ! Hurjan aktiivinen olo taas vaihteeks, vois tietty rajoittaa tätä näitten tehtävien haalimista. Tosin, miks ihmeessä kun on draivi vielä päällä. :D Samana iltana päätettiin lähteä Marinan, Lauran ja Elinan kanssa Helsinkiin Kesäheila (Elina: "Kesäkeila") bileisiin Kaivohuoneelle. Sattumalta törmättiin sitten tuttuihinkin siellä, ja oli kyllä ihan sikasiisti ilta ! Saatiin myös kivat merkit taas haalareihin (jonka reippaana tyttösenä oon jo ommellut paikoilleen). Käväistiin sitten myös luokkalaisen tykönä Munkkiniemessä, ja siitä sitten LG:lle syömään. Jotkut hemmot tarvitsi kyytiä ja lättäs mulle vitosen kouraan, ni ne piti sitten heittää parin kilsan päähän Routiolle. Helppoa rahaa taas. :D Mut hauska ilta, menisin uusiks ehdottomasti !! Kiitos seuralle ! :)

Tää päivä on menny niin lagausfiiliksissä ja aurinkoa ottaessa, verrattiin noitten Jolojen kanssa et taidan olla kaikkista ruskettunein. En ymmärrä miten tää aurinko muhun on näin hyvin tarttunutkin. :D Aurinkorasva kuitenkin on ollut messissä koko ajan !

Nyt mä lähen takas nauttimaan noista illan viimosista auringon säteistä !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland