Pälättelyä

29.5.14

Oon ollu todella laiska kuvailujen suhteen, mutta eilen tähän tuli muutos. Mä nimittäin löysin uuden ihastuksen meiän äidin kaapista: Lumenen Gel Effect -kynsilakan. Pitihän sitä sitten vähän kuvaillakin... Mut toi lakka on superhyvää, ja tuo väri niin suloinen.



Ei, en ole ammattikuvaaja ja ei, en mainosta mitään tässä. Tää vaan oli tämmönen kuvauspuuska taas. :D

Tiistaina käväistiin kaffella yhen vanhan kamun kanssa, ja oli kyllä kiva nähä häntä pitkästä aikaa ! Kyllä melkeen olikin jo ikävä sitä hassuttelua. :D Että kiitos tiistaipäivän nauruista sulle hemmo !




Tänään käväistiin mun serkun valmistujaisissa, hän valmistui sairaanhoitajaksi Turun AMK:sta. Onnittelut hänelle vielä täälläkin ! :) Muuten mun päivät on menneet seuraavanlaisesti:



Kyllä tää sluibailu ja loma on kiva ! Ens viikon työvuorot näyttää sellasilta, että tää loma tulee niin oikeeseen aikaan. Ah, taas saa tottua niihin kuuden aamuihin ja hajottaviin iltavuoroihin.. :D Ehkä se taas tästä, kyllä ton vetää kun kerta kolmen kuukauden pesti vain. Rahaa se on !

Kesäks tulikin sitten tehtäviä liittyen tohon syyskuun tapahtumaan sekä työharjoittelun hyväksilukuun, vielä tuo enkun uusintatentti hakkaa takaraivossa ikävästi kans... Luulen, et pakko kyllä lueskella tässä taas, että pääsee siitäkin edes läpi !

You Might Also Like

2 comments

  1. Hahahahah tuo kisu tuolla kassissa >>:DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha meiän Eetu osaa välillä olla aika höpsö ! :'DDD

      Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland