My midsummer 2014

24.6.14

Täällä taas juhannuksesta selvinneenä ! Eilisen pienen työtapaturman (ei, älkää ikimaailmassa jättäkö sormeanne sinne pakastinluukun väliin ja vetäkö sitä täysillä kiinni, saatatte saada ihanan mustan sormen ja kivuliaan päivän) jälkeen yritän saada tekstiä aikaseks, vaikka toi sormi hiukan kiukutteleekin kirjoittamisesta. Koitetaan !
Juhannusta edeltävät päivät meni flunssan kourissa kotosalla. Kuitenkin onneks torstaiks oli olotila sen verran kohentunut, että lähtö kohti Himosta starttas Turusta. Meitsi ajoi perille, ajomatka oli kyllä huiman pitkä ! Meidät ohjattiin perillä leirintäalueelle, ja saatiin ihan törkeet juntit naapureiksi. Lisää heistä tuonnempana... Mut tuo säätila oli aika hirvee kaikkina päivinä, onneks kuitenkin vikana päivänä alko aurinko jostain pilvien seasta hieman esiintyä ja lämmittää.

Torstaina ei ollut oikeestaan mitään hyviä esiintyjiä, ja oltiin sen verran myöhäsellä perillä, ettei enää jaksanut lähteä katselemaan ketään. Meidän kyllä oli tarkoitus mennä katsomaan pikaisesti Haloo Helsinkiä, mut eihän me (taaskaan) sinne asti päästy. Ylläri et se on aina se Haloo Helsinki, joka missataan reissuillamme. :D Kuitenkin bileteltassa oli tunnelma niin katossa, että siellä viihdyttiin paljon paremmin ! Mulla on hyvin randomotoksia tästä illasta... Olin myös hävittänyt piilarini, joten loppuloma vietettiin lasien sekä arskojen voimin.
Perjantaina herätessäni auton takapenkiltä olotila oli aika rapea, meillä kaikilla. Puoli kasilta saimme pakkoherätyksen, sillä naapurin juntit pasko meiän teltan... Ilmeisesti joku niistä junteista oli käyttäytyny niin hurjasti, että joku pisti ihan rikosilmoitusta menemään. Ja samalla se oli kaatunu ja paskonu meiän teltan. Heräsin siihen, kun ulkoa kuulu jäätävää huutoa ja varmaan kaikki Himoksen järkkärit seiso auton takana rivissä... :D Juntti kaatu suoraan Nooran päälle, mut onneks kuitenkin pahemmilta vahingoilta vältyttiin. Vitutti vaan se sitten koko loppureissun ajan, sen oli aina pakko meille vittuilla ja valittaa. Ei oikeesti ollu lähellä turpakeikka...


Perjantai kuitenkin muuttus suht hyväksi, kun hiukan siinä heräiltiin ja syötiin ja käytiin kiertelemässä aluetta (plus ilmaset sipsit). Käytiin katsomassa Stigin, Cascadan sekä Kaija Koon keikat, ja ainoostaan Stig oli huono. Cascadan keikalla teki mieli vaan heilua ja tanssia, ai että niistä biiseistä tuli muistoja mieleen ! Vähäisten yöunien takia mentiin jo suht ajoissa nukkumaan, ja nukuttiinkin pitkään.
Seuraavana aamuna päätettiin aamupalan jälkeen lähteä grillailemaan meiän grilliruokia. Ja voi että miten voikaan maistua niin hyvältä ?! Koko lauantai ei mennyt ihan hengailuksi, ja mentiinkin aika montaa artistia katsomaan ja kuuntelemaan. Sanni esiintyi, ja päästiin ihan eturiviin asti. Vitsi se oli hyvä !! (Oon nyt kuunnellut Sannia aika tavalla tässä). Sen jälkeen oltiin katsomassa myös Justimusta (törkeen hyvä, suosittelen lämpimästi jos joskus saatte tilaisuuden !! Nauroin niiiiin paljon. :D), Italo Brothersia (ah muistoja muistoja), kuunneltiin JVG:tä ja Anna Abreuta (ei katsottu, ei jaksanu) sekä ihan viimisenä illasta Basshunteria. Se oli törkeen hyvä, harmi ku ei oo kuvamateriaalia siitä, kun Hannan kamera päätti kuvat heittää menemään. :DBasshunterin keikan jälkeen lähdettiinkin jo kotiapäin, Cheek olis vielä ollu puol yheltä mut mulla oli sunnuntaina töitä, ni parempi näin. Vaikka se siellä olikin jotain pillittänyt... Se on jo nähty pariin otteeseen, ja yks vielä Himoksella, ni turhaa. ;) Väsyneenä ja ryytyneenä palasin omaan sänkyyn.

Loistava reissu loistavassa seurassa, kiitos vielä kaikille ihanille ! :)

Kuvat: Mun, Hannan, Nooran ja Niinan ottamia.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland