Sunny day at Salo

12.6.14

Eilen oli aivan ihanan aurinkoinen sää, ja mentiinkin sitä viettämään Saloon Heidin tyköön. Heidi oli suunnitellut, että syötäis tortilloja, joten heti saavuttuamme alettiinkin jo niitä valmistelemaan. Kaikilla olikin jo kurniva nälkä.Ruoan jälkeen syötiin jädet takapihalla, ja jutskailtiin kaikenlaista ja suunniteltiin päivää. Päätettiin lähteä pienelle Salo tutuksi- kierrokselle, ja mä halusin ehdottomasti uimaan ja heittämään mun talviturkin pois. Päädyttiinkin siis Märyn uimarannalle, joka oli ihanan pieni. Tuli mieleen yks Nousten uimaranta, mut kuitenkin huomattavasti siistimpi tää Salossa oleva.

Sieltä matkamme jatkui kohti kauppaa, käväistiinkin suuressa Prismassa. :D Oli se suurempi ku Lohjalla ! Siitä matkamme jatkui kohti Vuohensaarta, jossa olikin joku tapahtuma meneillään (kesäteatteri varmaan alkamassa), kun porukkaa oli todella paljon liikkeellä. Hetken rannalla hengailtuamme ja tanssilavan tsekattuamme plus kuvailtuamme lähdettiin kohti keskustaa.Meidän piti kirppikselle mennä, mutta se olikin jo mennyt kiinni viideltä. Mentiin kuitenkin käpyttelemään riippusillalle, joka oikeesti oli hieman pelottava, kun se heilui niin kovasti. :D Sain kuitenkin kivoja kuvia otettua, toi oli oikeesti todella kaunis maisema.
Sieltä suuntasimme takaisin Heidille, ja päätettiin lähteä kotia kohti. Back to Lohja. Pieni koukkaus tehtiin Kiskon kautta, sillä Emi tulosti jotain lippuja porukoidensa tykönä. Siitä käväistiin kans Emin työpaikalla hommaamassa ruokatarvikkeita, ja tehtiin illalla vielä kanasalaattia iltapalaks. Myös Punnitse & Säästä -kaupassa tuli käväistyä ja hommattua hiukan herkkuja. Niitä me sitten naposteltiin tehden paria tehtävää ja katsoen Salkkareita.

Tää päivä näyttääkin sopivan sateiselta, joten vietänkin illan töissä ! Mua ärsyttää kans ihan sairaasti, kun tässä talossa, missä mun kämppä on, on taas joku vesikatkos jonkun rempan takia. Huoh. Töissä tänään erittäin iloinen kassatäti... :D

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland