Hellepäivä med Jenna

27.7.14

Lauantaina sovittiin Jennan kanssa, että nähdään hänen töidensä jälkeen pitkästä aikaa. Niinpä menin Naantaliin ! Sieltä sitten päätettiin suunnata Turkuun ja jokirantaan, jossa olikin sitten menossa DBTL-festarit (Down By The Laituri). Ekaks istuskeltiin portailla, juoruiltiin ja syötiin superhyviä pensasmustikoita (Lidlistä ;)) ja mä totuttuun tapaan taas kuvailin kaikkea. Kerrankin, kun oli tosiaan tuo kamera messissä, aina se pakkaa unohtumaan ja jälkeenpäin harmittaa todella paljon !

Jep, paskasta vettä Aurajoessa. :D
Lähdettiin siitä sitten kohti DBTL-aluetta, jonne Jennalla oli lippu. Matkan varrella päädyttiin ottamaan sitten Radio Novan kopissa yhteiskuvat, aika onnistuneita otoksia pakko myöntää. :D Melkeen pitää kehystää jo ! Jäätiin istuskelemaan alueen lähelle, juotiin yhdet ja nautittiin helleilmasta varjossa.


Jossain vaiheessa Jennan kaveri tuli, ja he päättivät lähteä sisälle alueelle. Mä sanoin heille heipat ja lähdin itse väsyneenä ja hikisenä kotia kohti. Lähdin suoraan mökille uimaan, jonka maisemissa kyllä silmä lepäs. Toistan varmaan itteeni kun sanon, että tänne maaseudulle on kyllä aina niin superihana tulla. Varsinkin kesäisin ! Mökistä kuvia seuraavassa postauksessa. :)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland