Jyväskylä med Jolot part 1

17.7.14

Nyt ois sitten vuorossa postausta meiän Jyväskylän reissusta ! Mun oli ihan pakko jakaa tää osiin, sillä kuvia tuli otetuksi rapiat 600... :D tosin jotkut oli pilallemenneitä, mutta kuitenkin yllättävän monta hyvää kuvaa löytyi kamerasta !

Matkanteon aloitimme maanantaina Emin töiden jälkeen. Matka oli kyllä hurjan pitkä, ja pysähdyttiinkin muutamaan otteeseen. Joutsan ABC:lle pysähdyimme tuon maiseman takia, mutta olihan se aikast upea.


Perille päästyämme Marina jo venailikin meitä, ja kannettiin kamat omppuhotelliin. Sieltä matka jatkui kaupan kautta huoneeseen, jossa hörppisimme muutamat siiderit ja söimme sipsejä. Vielä illemmalla lähdimme käppäilemään pitkin kaupunkia Marinan kaverin kanssa.Löydettiin tää Veeti-mammutti, ja otettiin sen kanssa selfieitä. Tällä tavoin pääsi osallistumaan johonkin kilpailuun. Olihan tuo herttainen mammutti.Käppäiltiin Kuokkalan sillalle, ja istuskeltiin siinä hetki. Upea Jyväsjärvi avautui meille.

Sillalta lähdettiin vielä kiertämään Matkakeskuksen kautta hotellille, ja nappasin sitten tuoltakin muutaman kuvan.

Maisemat olivat upeita, mutta kuvaaja olis voinut vaihtaa vaikka yökuvauksen päälle.. Nojaa sattuuhan noita. :D

Käppäilyjemme jälkeen lähdettiin takaisin hotellille ja nukkumaan, sillä seuraavaksi päiväksi oli paljon kaikkea kivaa luvassa ! :)

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland