Random pics from alkuviikko

31.7.14

Multa löytyis vielä tämmösiä randomotoksia alkuviikolta, kun vielä olin lomailemassa Turun suunnalla, ja päätin ne vielä jakaa teiän kanssa.


Maanantaina Veera soitti ja kyseli yksille. Tietysti mä menin, ja RHC (Red Hot Chilis) vaikutti loistavalta paikalta ! Happy Joe oli parasta ja oli just ihana ilma.RHC:stä mun matka jatku kohti jokilaivoja, sillä näin ihanaa Tessaa taas pitkästä aikaa ! Papa Joessa otin yhden sidukan, mutten oikeen sitä pystynyt juomaan kuiteskaan. :D Meillä oli niin paljon kuulumisia vaihdettavana, ja tuli taas superhyvä fiilis, kun näki tätä ihanuutta ! :)


Random selfie, kiva pörröpää. :D


Hannapäivän jälkeen kävin vielä mökillä uimassa viimeistä kertaa ennen paluuta Lohjalle, ja mietiskelin tuossa laiturilla kaikennäköistä. Näin jopa sammakonkin, joka loikkas melkeen mun syliini ! :DVapaapäivät huipentu Kiskossa ja grillibileissä (toi salaatin kuva antaa vähä väärää osviittaa, oli siellä ihan oikeeta grilliruokaakin !). Emin vanhempien tykönä grillailtiin, ja päästiin hänen kaverinsa kanssa ajelemaan hieman ja lopuksi vielä päädyttiin poikien kanssa uimakuopalle. Ai vitsit oli kyllä hauskaa, varsinkin noitten polskimiset. :D

Työpäivä 1/9 meni lagausfiiliksissä, kun astelin parin tunnin yöunien jälkeen takaisin työpaikalle. Olo oli kaikkea muuta kuin rentoutunut, eikä tänään tullut mistään yhtään mitään. Ehkä huomenna sit ois parempi päivä. :D Toivon, että noi päivät menis supernopeesti, odotan jo ens viikon vapaita !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland