Fuksiaiset 24.9.2014 @Kaivopuisto

27.9.14

Keskiviikkona me päästiin järjestämään meidän fukseille Fuksiaiset Helsingin Kaivopuistoon. Kaikista Laurean toimipisteistä tuli rastinpitäjät sekä fuksit siis pitämään hauskaa. Meno oli mahtava ja ihan kohdillaan, ja teemana tosiaan toimi supersankarit. Ihan mahtavia asuja näkyi, ja kaikilla näytti olevan hurjan hauskaa !

Täs me Lohjan tuutorit !

Meidän Lohjan rasteja oli kaksi, ja mä pääsin pitämään tuutorina meidän lankkurastia. Ideana oli siis mennä lankkujen avulla maaliviivan yli, nurmikko oli laavaa ja matkalla oli viisi esinettä, joista sai vielä ekstrapisteitä. Tehtävän jälkeen fuksit saivat vielä lahjoa meitä mielensä mukaan, ja noh, aikamoisia lahjuksia sitä sitten tulikin otettua vastaan. :D Ihan meidän rastin lähellä kuvattiin vielä Salkkareitten jaksoa, ja Ismohan se siellä hillus Kristiinansa kanssa !

Rastikierrosten jälkeen meillä oli jatkot Kaivohuoneella, jonne olikin pikkasen tunkua. Melkeen alko ahdistamaan, kun kaikki vaan tunki yhtäaikaa sisälle. Mut päästiin, ja saatiin haalarimerkit. Ilta oli varsin humalapitoinen sekä hauska, ja Lohjalle tullessa sammusin kuin saunalyhty omaan sänkyyni (siis siitä väsymyksestä).

Yks ainoo kuva illan aikana ?! Menny vähä lujaa....

Ihan mahtavat pippalot taas vaihteeksi, oli ilo olla mukana näissäkin kekkereissä ! Ihan mahtavaa, että tuutorina pääsee just kaikkiin näin siisteihin juttuihin mukaan, oon niin tyytyväinen, että hain ja pääsin tuutoriksi ! Ja lisää on vielä tulossa. :D

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland