Varjofuksiaiset Lohjalla plus muuta mukavaa

18.9.14

Terveisiä Turusta ! Täällä hengaillaan tää loppuviikko, ja opiskelijabailujen merkeissä tosiaan myös. :D Tuleepahan taas kerättyä noita merkkejä hiukan ! Turkupostauksia on tulossa myöhemmin, mut nyt mä kerron teille pikkasen noista meiän Varjofuksiaisista ja viime viikon lopun tekemisistä.

Meillä oli perjantaina tosiaan Lohjalla Varjofuksiaiset, joiden tarkoituksena on vähän niinku valmistella noita fukseja Fuksiaisiin (kuulosti hyvältä lauseelta) ja tehtiin niille erilaisia rasteja, jotka oli ripoteltu ympäri Lohjaa. Mun ja Marinan rasti oli nimeltään Enterprise eli fuksien piti rakentaa annetuista kamoista itselleen avaruusalus, jolla he pääsevat kuuhun ja takaisin. Mä hajoilin niin pahasti noille, ja kyllä tulikin aika mahtiotoksia otettua ! Lumialaatu vielä taattuna (ja marnan sumsang).
Siitä sitten oli etkoilua Oliver'sissa ja vedettiin sitten kannusta suoraan. Ei niitä laseja tartte mihinkään hei !


Loppuillasta käväistiin vielä LG:llä ja tehtiin pieni roadtrip Espooseen (eksytään sinne aika usein, oops my bad). Illan kruunaus !

Lauantaina oli vaihtareille suunnattu Helsinki City Survival Helsingissä, mutta tultiin porukan kanssa liian myöhään, joten missattiin koko show. No, me alettiin sitten metsästää Jonakselle uusia farkkuja ja käytiin syömässä mäkissä, sekä shoppailtiin yleisestikin kaikennäköstä. Illan kruunas Amarillosafkat parhaassa seurassa, mau. Näistä ei tosiaan oo yhtikäs mitään kuvasaldoa, harvinaista ! :D

Yhden päivän järkytykset tuli tässä:


Wtf Hello Kitty ?!?!??!!!

Loppuun vielä, että sain lauantaina myös mun rakkaan Samsungin takas huollosta, no more Lumia for me !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland