Viikon turinat

6.9.14

Hellurei, täällä kirjoittelee ihanaan syysflunssaan sairastunut hemmo. Enpä sitten päässyt edes töihin nyt viikonloppuna, joten mun Lidl-ura päätty sitten sairasteluun. :D Ääni on edelleen aivan poissa (anteeks terveysasemahoitaja, kun et saanu musta mitään selvää) sekä yskä hakkaa, mutta muuten oon taas elävien kirjoissa !

Niin, mitäs tässä sitten on ehtinyt tapahtua taas ? Rullataampas vähän taaksepäin, ja palataan alkuviikkoon.


Meillä oli koko viikon ajan Laureamko-viikko, jolloin hilluttiin noissa ihkuissa pinkeissä t-paidoissa koululla. Pink suits me well. ;) Maanantaina haettiin Emi duunista, sillä sen auto oli huollossa koko viikon ajan. Ehdittiin me koulussa sen verran olemaan, että myytiin yhet haalarit yhelle fuksille. Naiss ! Loppuilta kuitenkin mätettiin heseä ja vaan lagailtiin, olin jo silloin hieman kipeä, joten se teki hyvää. Ja jäätiin yösseks Routiohoodseille.


Tiistaina oli eka täyspäiväinen kunnon koulupäivä, ja sekin meni hippasen ohi, kun olin pipinä. Keskiviikkona annoinkin autoni Emille, sillä en itse sitä mihinkään tarvinnut, ja muuten sen päivän lagasin Emillä katsoen PLL (oon koukussaa).
Torstaina olotila oli sen verran rapea, että jätin suosiolla kaikki koulujutut välistä, ja jäin nukkumaan. Vaikka koko päivä olikin buukattu täyteen, no mutta. :D Illasta vielä mentiin Helsingin Tivoliin juhlimaan Back2School-bileisiin, jotka oli taas yhet parhaimmista bileistä ikinä. Ihan loistava ilta, en voi muutaku kehua. Kiitos seuralle ! Ja ei enää moshausta, nimimerkillä niskat hyvin kipeät... :DPerjantaina skippasin kans koko päivän (hmm, tais johtua osittain liian houkuttelevasta sängystä) ja iltapäivällä lähdettiin Espooseen vähän shoppailemaan Isoon Omenaan. Kaikkea tarpeellista tuli hommattua (kuten niitä sukkia !!), ja päivän kruunas Arnoldsin munkit ja Mango Passion-fruitie. Nami !


Kaks söpöö kahjoo siinä !

Ilta löhöiltiin Emillä ja mietittiin, kuinka paljon tässä taas on tapahtunutkaan ja kuinka nopeesti. En tänne taho kertoa mitään näistä jutuista, mut sen verran voin paljastaa, et oon aika happy täl hetkellä. :) Hihi.

Tänään tiedossa perseilyä Jolojen kera again, huomenna käväisen työpaikalla luovuttamassa avaimet ja sanomassa heipat noille ihanille hemmoille. Tulee kyllä ikävä ! Ens viikolla järkätään varjofuksiaiset, joten viikko taitaa taas olla melkoisen kiireinen ja vauhdikas. Ei haittaa yhtään !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland