Allt är bra nu

17.10.14

HENGISSÄ SELVITTIIN !!! Tosin se raportti saattaa tulla bumerangina takas mulle tässä lähiaikoina (sori Mika, mä todellakin yritin parhaani), mutta nyt ei mietitä sitä sitten enää, vaan sitä, että mä sain sen vittu valmiiks ja lähetetyks ! Ei voi olla totta, perjantaina sit taas pitäis se paska esittää. Mulla on nyt kaks vaihtoehtoa: joko oikeesti tehä siitä jonkinlainen kunnollinen powerpoint-esitys tai sitten lättästä siihen kaikkea paskaa ja sanoa vaan että "turha kysyy mitään ku tää on vaa täyttä paskaa". Ehdotuksia, kumpi kannattaa ? Itse kallistun melkeempä tokaan vaihtoehtoon. :D


 

No mutta, enough for that shit ! Tän viikon aikana on tullut muutakin tehdyksi kun vaan tota stnan raporttia (hajotti oikeesti, ja hajottaa vähän edelleen). Viime viikko päätty hyvin ja ihanasti, mut tää viikko alko hippasen angstisesti ton raportin takia. Sen parissa meni tovi tällä viikolla, joten vähän jäi kaikki muu aktiviteetti siinä sivussa...

Tiistaina kuitenkin oli kaivettava ittensä sieltä sohvan pohjalta ylös ja lähdettävä iltapäiväks Leppävaaraan kuuntelemaan meiän Skotlannin vaihtoon liittyviä juttuja. Paljon asioita saatiinkin tietoomme, mutta paljon on vielä kysymysmerkin allakin. Kuitenkin vasta tuolla heräs se ajatus, että hittolainen mähän oon oikeesti lähdössä tammikuussa puoleks vuodeks pois Suomesta. Jännittävää, mut samalla pelottavaa ! Ja tuli vähän haikeet fiiliksetkin siinä, kun halailin päivän päätteeks tätä yhtä raasua toimistopäivystäjää (tuitui).


Keskiviikkona päätettiin lähteä vähän tuulettumaan, kun meiät kutsuttiin Lohjan uuden yökerhon Hehkun avajaisiltaan. Paikka oli kyllä muuttunut Primeajoista merkittävästi, eikä sitä ollut tunnistaa enää samaksi. Ja siis parempaan suuntaan on kyllä muutos mennyt, ehdottomasti ! Sieltä sitten saatiin yhet ilmaset drinksut ja vedettiin sipsiä naamariin, ja kahekstoista kiltisti kotio nukkumaan.Torstaina meillä oli taas LAUREAMKO-kokous, ja pakko sanoa, että kaikkea kivaa taas tiedossa ! Muuta en paljastakaan. :D Siitä sitten käytiin vielä moikkaamassa meiän ihania vaihtareita, kun he kertoivat kukin omista maistaan tietoa luentosalissa ihmisille. Saatiin myös maistaa paikallisia herkkuja, ja näistä slideshow-esityksistä innostuneina päätettiin lähteä ens kesänä reilaamaan ympäri näitä vaihtareitten maita ! Joukossa oli mm. Ranskaa, Belgiaa, Saksaa, Espanjaa, Alankomaita... On siinä yhdelle kesälle tekemistä ! Sen jälkeen tehtiin vielä pikavisiitti Luhdan tehtaanmyymälään Lohjalla, ja kyllä mä vaan palavasti rakastuin. Nimittäin tähän mun uuteen paitaan !

PEHMEEPEHMEEPEHMEE

Illemmalla lähdin ajelemaan kohti Turkua ja Hannalle, jossa aloteltiin vetämällä margaritoja ja mangoshotteja. (Mun mangolikööri jäi sinne Hanna, keep it safe 'till next time ;)) Siitä sitten päätettiin lähteä käymään muutamissa opiskelijabileissä, mutta niissä ei hirveen kova meno kyllä ollut... Olin oikeesti aika pettynyt. :D Mut kolme merkkiä plakkarissa taas, huh toi ompelemattomien merkkien pino vaan kasvaa kasvamistaan. Oisko vapaaehtosii ompelijoita ? :DTänään kävin sitten tapaamassa Veeraa ja Viiviä pitkästä aikaa, juotiin perinteeksi muodostuneet teet ja käytiin Viivin kanssa lenkillä tuossa ihanassa raikkaassa syyssäässä. Pitääkin taas itekki ottaa niskasta kii itteään ja alkaa lenkkeilemään enemmän, nyt ennen kun talvi tulee. Tällä hetkellä oon siis porukoilla visiitillä, äiti saapu Lahdesta tänään himaan ja katottiin koko perheen voimin (vain Henkka puuttu) Vain Elämää ja juotiin valkkarilasilliset. All I needed tonight.
Huomenna ois tarkotus käydä aluks katsastamassa tuo lahokasa a.k.a. rakas autoni ja illemmalla lähteä ajelemaan takas kohti Lohjaa. Pitäis vääntää hieman yhtä uutta projektiakin tässä sivussa (ai mitenniin taas liian ahkeria opiskelijoita ?) plus vielä ois teoriaosuus tuosta Networkista tekemättä. Ja se powerpoint-slideshow tosta teoriarapsasta. Kyllä tää tästä.... Lisäks ens viikkoon mahtuu myös pari työhaastattelua, joten peukut pystyyn !

P.s. Yön pimeinä tunteina Marina oli väsännyt kivan yllärin, ja pistänyt meiän vaihtoblogin jo pystyyn ! Tekstiä sieltä ei luonnollisesti vielä löydy, mutta sitäkin plus ulkoasua on tulossa maybe jo lähiaikoina, joten stay tuned myös sen saralla ! ;) Vaihtoblogiimme pääset TÄSTÄ !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland