Let it snow !

28.11.14

En edes tiedä mistä aloittaa tällä hetkellä... Tässä on tapahtunut taas jotenkin todella paljon, ja yritän muistaa kaikki. Jos jokin unohtuu, niin unohtukoot ! Kuitenkin tuosta meidän opiskelijaristeilystä (LobFall2014) kerron erillisessä postauksessa, sillä siihen liittyen olis ihan jumalattomasti kuvia tarjolla. Hups.

Ennen tuota kyseistä risteilyä viihdyin porukoiden tykönä, ja iloitsin lumesta. Eetua ei hirveesti napannut kyseinen valkoinen puuteri, joka sulikin sitten melkeen heti pois. Ehkä kuitenkin vielä jossain vaiheessa saadaan lisää sitä.Lobin jälkeen ollaan vaan möllötetty vähien yöunien takia, ja yritetty taas päästä elävien kirjoihin. Kyllä tässä ollaankin jo aika lähelle päästy. Lisäks oli yks tenttikin tuossa (vitonen matikasta, wut) sekä tätä yhtä ihanaa oon ehtinyt jo näkemään. Ruotsin suullinen tentti tuli kans vedettyä, ja pari muuta olis vielä tuloillaan. Lisäks olis vielä tää loppurutistus ennen lomia, ja yritän parhaani mukaan tsempata !

Ollaan nyt katottu Jolojen kanssa Game of Thronesia tässä, ja kakkoskauteen jo päästy !

Halipula. :(

Sneak peek Lobiasuistamme. ;)

Tänään käväisin Espoossa Merin tykönä. Hän ja hänen kihlattunsa olivat muuttaneet uuteen kämppään, joka oli kyllä täydellinen. Muuttofiilis sen kuin kasvaa vaan tässä. Lisäks join tän vuoden ekat glögit ja söin ekat joulutortut ja piparit. Ai miten nii vähän myöhässä tän kans ?


Mutta nyt takas koulutehtävien pariin ! Menee se viikonloppu näinkin.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland