LobFall2014

29.11.14

Tosiaan, meillä oli LoB-risteily sunnuntaista tiistaihin, joka siis on opiskelijaristeily. Tää yks ihana oli järkkäämässä sitä, ja hommaski meille oikein Promenade-hytin (josta sitten katteltiin puolalastomia poliiseja sekä vilkuteltiin Lepuskin pj:n kanssa.. eii niistä sen enempää).

Risteily alkoi sunnuntaina, ja bussikyyti lähti Lohjalta kahden maissa. Olympiaterminaalista lähti täysin uudistettu Silja Symphony (kiva kun mentiin tuhoomaan se heti... oops) kello viiden aikoihin. Pikaisen hyttivisiittimme jälkeen lähdettiin alkushowhun. Siellä sitten annettiin hieman lisäinfoa tapahtumasta ja oli tuolla muutama kilpailukin. Kuitenkin puolessa välissä lähdettiin vaihtamaan meidän asut päälle tax-freen kautta.


Noissa viitoissa sitten viiletettiin ympäri laivaa. Meillä oli kans krepatut hiukset, mut ei niitä varmaan hirveen hyvin huomaa. :D Päädyttiin hakemaan rastikierrosvahvistusta kakkoskannelta pojilta, ja joskus kasin hujakoilla lähdettiin suorittamaan niitä. Ne oli todella nopeesti ohi (eikä ees voitettu, vaikka kuinka huudettiin Lohjaa), jonka jälkeen dokaaminen jatkui. Eipä tuonne chillailemaankaan tultu... :D Kyseisen illan tapahtumat eivät ole kirjoittajan muistissa kovinkaan vankasti, mutta sanotaan näin, että kyllä sattu ja tapahtu. Yökerhossa bailausta, uusia tuttavuuksia, liikaa alkomahoolia, vaappumista (osittain johtui laivan vaappumisesta) sekä liian vähät yöunet. Oikeesti miten jotkut pysty nukkumaan tuolla ?! Merisairaus melkeen iski.
Seuraavana päivänä (hyvin freessinä hemppenä) saavuttiin Ruotsin maalle Tukholmaan ja lähdettiin kiertelemään kyseistä kaupunkia. Otettiin metro Gamla Stanille, ja käppäiltiin sieltä keskustaan. Ekaksi suuntasimme Mäkkärille, koska kaikilla oli hyvin kova mättöfiilis. :DSen jälkeen päätettiin lähteä kiertelemään kauppoja ! Mulle tarttu mukaan vaan Gina Tricotista ihana harmaa lämmin ja pehmee huivi sekä Victoria's Secretiltä (pakkohan sitä oli kävästä, kun kerran semmonen oli Tukholmassa) yks Body Mist sekä alkkarit. Tajuttiin vasta VS:llä, että miten se ruotsin valuutta oikein toimis, eli mulla ei oikeesti mennyt ees kauheesti rahaa tuonne Ruotsin maalle. :D Pienen metroseikkailun jälkeen päädyttiin takaisin laivalle joskus kolmelta, ja lähdettiin sitten uuteen nousuun !

Vika ilta venyi pidemmälle kuin eka, johtuen ties mistä, ja hyvin hatarat kuvat on myöskin tästä illasta (oli kiva istua käytävällä Yökerhon edessä ja huudella miehille, että TULKAA TÄNNE PUHUMAAN HENKEVIÄ !! Ei siinä.. Lisäks oli mukavaa edes kerran nähä tätä ihanaa miekkostakin laivalla, jotenkin olin onnistunut välttelemään sitä koko reisun ajan. :D) Hauskaa kyllä oli, ja kiitän kyllä seuruettamme ! Ruhjeiltakaan ei vältytty, mutta ne kuuluu asiaan ! Sen yön nukuin kyllä hyvin, johtunee vaappumiseen tottumisesta. :D

Aamulla oltiin takaisin Helsingissä, josta bussi Lähti Lohjalle yhdentoista jälkeen. Kotiin päästyäni rojahdin suoraan sänkyyn vetämään päikkäreitä.

Freessinä juu...

Ihan mielettömän paras ja hauska reissu, uudestaan kyllä ens vuonna !! Kiitän kovasti kaikkia, jotka teki tästä reissusta ikimuistoisen. Iso kiitos !

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland