Christmas eve

25.12.14

Jouluaatto meni meilläpäin aika rauhallisesti. Aamupäivällä lähin kuvailemaan tuota lunta tuolla ulkona, ja isi sitten värväs mut katsomaan kuusivarkaiden renkaanjälkiä. Joo, tällasta täällä maalla: naapuri tulee aamulla ovesta sisään ja kiroo, että hänen metästään on ihan varmasti pöllitty joulukuusi. Ei siinä, ihan mahdollistahan se oli, sillä renkaanjäljet löytyivät.

Näitä lumisia maisemia on niin ihana katsoa, vihdoin ja viimein se valkea joulu saapui. ♥ Oli kyllä hymy herkässä tuolloin, vitsit !

Jouluisen metsässäsamoilemisen jälkeen katsottiin Joulurauhan julistus (jokavuotinen perinne), jonka jälkeen avasin jo nuo kamuilta saadut lahjat. Hannalta sain The Body Shopin tuotteita ja Emi sekä Marna olivat mulle Tukholman reissultamme ostaneet VS:n hajuveden. Iso kiitos näistä lahjoista ! Näiden lisäksi sain suklaata, rahaa sekä arpoja. Yks lahja vielä tosin uupuu. :D
Lähdimme kohti Vinkkilää päivällä, jossa osallistuimme joulukirkkoon ja laitoimme läheisten ihmisten haudoille kynttilät. Tapahtuma oli kovin kaunis, ja taas jotenkin hiljennyin ja mietin kaikkea siellä kirkossa. Kahviteltiin siinä vielä, kunnes lähdettiin kohti kotia. Käväistiin vielä täällä hautausmaalla matkan varrella. Sen jälkeen oli vuorossa jouluateria !


Paisun täällä palloksi, herranjestas. :D Illalla katsottiin Joulutarina-leffa telkkarista ja oleskeltiin vaan. Ihanan rento meno. Myöhemmin illalla vielä katsoin Sunrise Avenuesta kertovan dokkarin, jonka jälkeen oli ihan pakko saada kuunnella taas noita.


Joulupäivän meisingeistä tulossa materiaalia seuraavalla kerralla !

You Might Also Like

2 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland