Enrique Iglesias @ Hartwall Areena 10.12.2014

13.12.14

Heippahei ! Täällä olis yks vatsataudin kourissa oleva erittäin väsynyt bloggaaja. Mä en ymmärrä, mistä tuo muhun iski yhtäkkiä, mutta nyt voin jo sanoa, että paranemaan päin ollaan !

Keskiviikkona ihana Hanna tuli tänne Lohjalle, sillä oltiin menossa katsomaan Enrique Iglesiasta Hartwall Areenalle. Enrique on aina ollu se "meiän juttu", aina lukiossakin vaan hehkutettiin sitä ja kuinka komee se on (edelleen, ah). Kahdella keikalla ollaan oltu aiemmin, mutta tuo viimeisin oli kyllä kaikkista parhain (vaikka IL:n toimittaja mollaskin sen... ei se tajuu).

Ennen keikkaa käväistiin Lohjan Amarillossa syömässä, ite otin Chicken soft tacon ja Hanna otti Mixed Grillin. Se olikin pikkasen isompi annos mitä luultiin... :D

Otettiin myös yhet margritat ja jutskailtiin niitä näitä. Koskakohan ollaan viimeks tosiaan tuolla tavalla vaan oltu jossain kaksistaan ja rauhassa jutskailtu ? En oikeesti osaa sanoa. :D Oli kyllä kiva vaan istuskella ja syödä rauhassa ja chillailla. Sen jälkeen käväistiin vielä nopeasti Lohjantähdessä, josta käppäiltiin mun tyköön.

Illemmalla Marina ihanana ihmisenä lupautu heittämään meiät Helsinkiin, ja Hartwall Areenalle saavuttuamme sitten ostettiinkin jo perinteeks muodostuneesti itsellemme uudet Enrique t-paidat. Paikoillemme saapuessamme tajuttiin, kuinka lähellä me oikeesti ollaankaan lavaa. En edes tajunnut sitä siinä, kun niitä lippuja ostin. :D Ihan loistavat paikat siis !Mä aloin melkeen parkumaan, kun Hero-biisin aikana ihmiset laitto kännyköiden taskulamput loistamaan.

Mulla ei kunnon kuvia löydy omasta luurista, niin saatte nyt tämmösen vähäisen kuvapläjäyksen sieltä. Enkä jaksanu Hannan kuvia venailla kun sit ois tää päivittäminen venyny (sry :D). Ehkä joskus vielä laitan jotain kuvia tänne mitä Hanna lähettää, saa nähdä !

Enrique veti kyllä mahtavan shown, ja edelleen tosiaan aika komistus se on. Ens kertaa odotellessa siis ! ♥

You Might Also Like

2 comments

  1. Voi että olisin halunnut tuonne keikalle! Enrique on ihan huippu :) Kiva nähdä ees muutamia kuvia keikalta niin saa fiilistellä tunnelmaa. Pakko koittaa seuraavan kerran päästä, kunhan Suomeen tulee. Hyvännäköinen vaahtokarkkijätsi -annos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä ihan mieletön tuo keikka, ja se lupas tulla vielä Suomeen tulevaisuudessa niin ihan varmasti saat nähdä tämän komean herran vielä livenä. :) Se näytti ja maistu toooosi hyvältä ! :P

      Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland