Viikon kuulumisia part mitälie

19.12.14

Kaks postausta yhteen päivään, nyt on jo aikoihin eletty. :D Ja postailemisen makuun päästy ! Kuvausintokin taas kasvo, kun kuvailin tätä kämppää, niin toivon mukaan tässä joulun alla tulee kuvailtua vähän enemmän ton kameran kanssa.

Mutta, multa löytyy taas muutama otos tästä viikon ajalta, jotka päätin tänne taas heittää teitä ilahduttaakseni.
Maanantaina verikokeiden jälkeen lähdettiin Emin ja Marnan kanssa joululahjaostoksille Espoon Selloon. Siellä käväistiin ekana syömässä, sillä vähän jo hiuko. :D Löysin kuin löysinkin sitten muutamat lahjat lisää (nyt on kaikki hommattuna jee), ja Sellon jälkeen käväistiin vielä pikaisesti Ikeassa. Sinnekin uppos muutama euro taas, hups.


Laureamko Lohjan kahvikone lähti lomalle, ja niin lähtivät myös poijjat !Tiistaina käväistiin onnistuneen liiketoimintasuunnitelman palautekeskustelun (nelkku tuli !!) jälkeen kakuilla Café Laurissa. Tuolta saa ihan superhyviä kakkuja, ja multa löytyikin tuo suklaa-appelsiinikakku, johon ihastuin täysin. Heidillä ja Marnalla oli porkkanakakut ja Emillä joku mangokakku. Nekin oli nameja ! Noiden jälkeen käväistiin vielä koululla, ja yllätettiin Heidi joululahjoilla. Se olikin ihan innoissaan niistä ! :D


Tiistai-ilta meni oman ihanan kullan kanssa, kun tää pyys mut mukaansa katsomaan tätä viimeisintä Hobitti-leffaa. Tykkäsin kyllä elokuvasta, ja seura oli parhain. Hihi. Ihanat treffit. :3


Kun tultiin sitten tänne Lohjalle, olivat nää kaks hupsua taas vuoranneet mun kämpän täyteen tämmösiä ihania paperilappusia. :D Niissä oli kova ettiminen, mutta löysin varmaankin kaikki. Muutossa sitten tulee vikat esille !


Keskiviikkona oltiin Vihdissä Jansun luona viettämässä iltaa, syötiin tortilloja ja pelattiin Haaste-peliä, joka oli todella hauska ! Ilta jatkui tuolta sitten Lohjan Amarilloon, jossa olikin paljon tuttuja liikenteessä. Haikea mielikin ehti jo tulla, sillä ihanat vaihtarit lähtevät huomenna, ja nuo olivat vikat bailut heidän kanssaan. Sekä ihanan Kaltrinan kanssa. Ikävöin jo nyt tätä ihanaa naista, johon oon saanu kunnian tutustua koulun kautta. Onneks Leppävaara ei oo kaukana. ♥Torstaina käväistiin tuutortiimin kanssa syömässä Nummelan Antoniossa. Todella hyvää ruokaa, josta ei tosiaan oo ainuttakaan kuvaa taltioituna. Oli vaan niin kova nälkä. :D Siellä tulikin sitten höpöteltyä, ja lopuks heitettiin vielä Fisu kamulleen illanviettoon.


Ja tässä tän illan saldoa: M&M, blogijutut ja Tumblr sekä telkkari. Mä en tiiä mitä leffoja tänään tulee telkusta, mut niitä odotellessa.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland