23

21.4.15

Tänään tuli sitten taas vuosi vanhennuttua, ja aika kivasti tämänkin päivä tuli vietettyä ! Tänään oli todella aurinkoinen sää, joten käytiin vähän kuvailemassa Marnan kanssa (kuvia tulossa myöhemmin näytille). Ja tuolla tuli ihan tärkeen kuuma ! Päätettiinkin sitten istuutua shortseissa (!!!) aurinkoa paistattelemaan tuohon meiän asuntolan viereen. Ihana lämpö !


Illalla ranut tarjos meille ilmaset safkat, ja Marna teki vielä mulle kaakun. Paras hetki illasta oli se, kun sain puhaltaa kynttilät siitä kakun päältä !! Eihän sitä konflikteilta tässäkään vältytty... Yks ranu sytytteli niitä kynttilöitä niin paljon, että poltti sitten pikkasen kakkuakin siinä samalla. Plus kynttilät valu siihen kakun päälle... :D Onneks asia oli hoidettavissa, ja saatiin hyvää kakkua syötäväksemme !

Loppuilta menee rauhallisissa merkeissä kun päätettiin säästellä itteämme perjantaihin. Oon tullu vaan niin vanhaksi, etten oikein jaksa ees kunnolla enää bailata. :D Tästä tää vuosi 23-vuotiaana sitten lähtee... Hope for the best !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland