Lontoo - Last days

13.4.15

Tokan päivän jäljiltä ja tuon adrenaliiniruiskun jälkeen lähettiin pikkasen väsyneinä kohti keskustaa meiän hostellilta. Meni vähän myöhään tosiaan silloin edellisenä päivänä noiden autojen takia, mut oli kyllä sen arvoista !

Käveltiin taas ympäri Lontoota, ja Jenni sai idean lähteä etsimään banksyja. Tiiättekö ketä artisti on kyseessä ? Anyway, katottiin Google Mapsista paikat, ja lähdettiin jahtiin ! Ekaa ei meinattu edes nähdä, ja melkeen luovutettiinkin ja mentiin intialaiseen paikkaan syömään. Tää paikka oli vähän syrjässä keskustasta, joten oli tosi siistiä kokeilla tällaista erilaistakin. Ja just kiva, ettei aina siinä keskustassa pyöri, kun Lontoossa on vaikka mitä kivaa keskustan ulkopuolellakin ! Kolmannen päivän juttuihin kuului myös Hyde Park, graffitien ihaileminen (taas), käveleminen ylipäänsä ympäri Lontoota ja valokuvaaminen siinä samassa (randomotoksia you might say), toisen banksyn löytäminen sekä loppuillasta päädyttiin pubiin hengailemaan hetkeksi. Kuitenkin jo ennen kymmentä lähdettiin hostellia kohti nukkumaan.

Peto on irti !


Nää puistot Lontoossa oli todella kauniita ! Oisin ihan vallan mainiosti voinu hengata vaan niissä, juoda kahvia ja olla piknikillä. Suurin osa lontoolaisista tais niin tehdäkin.

Seuraavana päivänä oli todella aurinkoinen sää ! Siinä kun odoteltiin Amania Greenwichin undergroundilla päätettiin mennä sellaseen isoon halliin sisään (O2-halli). Kierreltiin siellä sisällä, ja nähtiin Nissanin Innovation Station ja mentiin katsomaan, mitä sisältä löytyy. Pelattiin mm. rallipeliä ja löydettiin upee auto (isille terkkuja). Sen jälkeen vaan chillattiin, ja käväistiin National Maritime Museumissa sekä Observatoriossa. Siellä oli se Greenwichin aikajana (? vai mikä sen oikee nimi onkaan) ja kaikkea jännää liittyen avaruuteen. Mulla oli lukiossa joskus tähtitieteen kurssi (joka oli valinnainen, kaikkea kanssa on taas valittu :D) niin tuli vaan se ope mieleen ja et "täällä se varmaan tahtois olla !" :D Terkkuja Lassille siis ! Tän päivän aikana löydettiin myös melkein kolmas banksy, mut se oli siirretty, niin mentiinkin sitten KFC:hen syömään. Ja tietysti King's Crossilla piti käydä ! Vaikken mikään super Harry Potter-fani ookaan, niin olihan toi aika siistiä. :D Ilta menikin sitten bailatessa, harmi vaan että loppu lyhyen kun kaikki baarit meni kiinni jo kello kakstoista. Wtf Lontoo ?! :D
Siellä se Suomi on !


Koirakaveri ja kiva juurikasvu. :D
Vikana päivänä chekattiin ittemme ulos hostellista ja mentiin aurinkoisen sään kunniaks hengailemaan Hyde Parkiin jäätelöiden kera. Nam kun maistu hyvältä tän kesän eka softis ! Kesä ja kesä, mut fiilis oli ainaskin kesäinen. :D Aman vei meiät vielä sellaselle kadulle, jossa oli pelkästään kitarakauppoja. Oi kumpa mä osaisin soittaa, siellä oli vaikka kuinka upeita kitaroita ! Kuolasin vaan kaikkia... Oon joskus koulussa soittanu bassoa, mutten mä kyllä enää osais yhtään soitella sellasta. Nälän iskiessä päädyttiin italialaiseen ravintolaan, jossa meiän tarjoilijalla ei ollu oikeen hyvä päivä. Voi raukka, kun se meni ihan noloks kun vahingossa kaato meiän siiderit lattialle ! Heitettiin kuitenkin vitsiä siitä, niin se ilostui taas. :D Mä en jaksanu koko pitsaa syödä, niin annoin sen yhelle kodittomalle miehelle syötäväks. Päivän hyvä työ tehty siinä ! Päivän kruunas Victoria's Secretillä käynti, voi rahat sentään... Kiitos Kela. :D Bussi lähti kohti kotia illalla, joten yö vietettiin taas bussissa nuokkuen. Huh, en kyllä vähään aikaan mee yöbussilla mihinkään, vaikka ois kuinka halpaa tahansa !
Mulla meni tossa tokavikana päivänä polvi pahasti kipeeks, ja äidin pikadiagnoosin mukaan siitä ois nivelsiteet venähtäny. Tällä hetkellä se on jo onneks paranemaan päin, mut se kipu oli aikamoinen joka askeleella tuolla Lontoossa. Mutta selvisin ! Torstai menikin pikkasen lagausfiiliksissä, nukuttiin koko päivän vaan eikä tehty oikeestaan mitään. :D Ja nyt pitäis sitten valmistautua taas kouluun, huoh onko pakko jos ei taho ? Onneks enää neljä viikkoa, niin ohi on !

You Might Also Like

4 comments

 1. Tosi kivoja kuvia :) Hyvää illanjatkoa sinne sulle!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, varsinkin nuo joutsenet! <3 Upea muuten tuo sinun banneri. Tulee semmoinen levollinen ja rauhallinen fiilis "kaikki on mahdollista" kun sitä katsoo :`)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti sinulle Tania ihanasta kommentistasi <3

   Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland