Back to home

10.6.15

Heipähei ! Elossa ollaan, hyvin meni tuo matka ja nyt oon back to Finland taas. Kyllä siinä muutama tiraus pääsi, kun lentokone lähti nousuun Skotlannista. Oh those memories, pakko palata takaisin jossain vaiheessa elämää. Mut tällä hetkellä tuntuu suht hyvältä olla taas kotona. :) Ja vaikka kotosalla ollaan, tulee vielä näitä Skotlannissa otettuja kuvia. Sorppati !Eka yö menikin oman kullan kainalossa, ja kyllähän sitä oli taas kaivannu. Oon niin happy. Tää päivä on menny kokonaisuudessaan asioilla ramppaamisissa. Ekaks mentiin Emin kyydillä uusimaan meiän liittymät, ja sori ihmiset jos en teille nyt sitten whatsappissa vastaile, sillä mun liittymä aukee vasta heinäkuun alusta. Kaks viikkoa ilman niitä keskusteluja, noh challenge accepted kai sitten. Siitä mentiin hakemaan sitten meiän kämpän avaimia, ja kyllähän tuo asunto kivalta näytti. Tykkään. :) Seuraava homma onkin sitten kamojen raahaaminen sinne... Hups.Sieltä sitten lähdettiin Saloon Heidin tyköön viettämään päivää. Ekaks mässättiin hesemättöä pitkästä aikaa (♥ ikävä oli kova) ja viihdyttiinkin sitten siinä hesellä yli tunti ! Sen jälkeen pikaisen kauppareissun (Hörppyyyy) jälkeen mentiin Heidin tyköön syömään kakkua ja juttelemaan mukavia. Oli oikein onnistunut päivä, kiitos kaikille ! Illalla saavuin kotikotiin ja pikaisen purkauksen ja tuliaisten jaon jälkeen sitten tässä kirjoittelen. Onnellinen nettitikun omistaja, onpahan sentään joku, mistä pääsee tsekkailemaan nettiä.


Tässä illalla tuli pieni ahdistus, mutta sekin on jo ohi mennyt. Toivon mukaan ei tuu uudestaan, mut eipä tuolle voi mitään. Murheilta ei voi oikein välttyä tässä elämässä. :/

Mut kaiken kaikkiaan, on kiva olla takaisin täällä. Eetukin innoissaan taas mun kimpussani hyörii. :3 Näitä kuvia kun katsoo niin melkein tulee jo ikävä Skotlantia. Oh well.

You Might Also Like

2 comments

  1. Kivalta näyttää asu, tuo sävy sopii sulle! :) Kiva että pääsette muuttamaan uuteen kotiin, uuden kodin laittelu on aina niin mukavaa. Toivottavasti ei mitään vakavaa ole sattunut siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti ! :) niin onkin, vitsit oon tehny kyllä tässä niin paljon erilaisia variaatioita sisustuksen puolesta. Pieni sisustuskärpänen tais iskeä. :D Ei mitään sellaista, mistä ei selviäis, eli ei hätiä mitiä. :)

      Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland