Minionit Jyväskylässä

22.7.15

Ai hitsit että osaa ihminen olla loppu ! Joka ikinen paikka särkee ja sattuu, mut tää on kestettävä. Vuolaat kehut kuitenkin lievittää tätä kipua, ihanaa kun tuntee itsensä tarpeelliseksi. :) Vielä huominen niin mulla alkaa kolmen päivän vapaat. Pyhitän ne tälle mun paremmalle puoliskolle.

Viime perjantaina tosiaan otin auton nokan suunnaksi kotikodin Turun suunnalla, ja pitkästä aikaa näin porukoita. Musta tuntuu et porukat on vähän ihmeissään kun en enää niin usein oo tullu käymään tässä kuin ennen. Maanantainakin kun lähdin niin äiti vaan huikkas et "nähään sit... en tiiä, joskus kai !" :D Ehkä syksyllä viettää sit enempi aikaa tuollakin kun on tää toinen osapuoli vaihdossa. Mut tosiaan perjantaina höpistiin taas niitä näitä ja kerrottiin kuulumisia puolin ja toisin. Lauantaina sitten Hannan päästessä töistä lähdettiin ajelemaan kohti Jyväskylää, jossa Marina otti meidät avosylin vastaan. :)
Yövyttiin Sokos Hotel Cumuluksessa aivan keskustan tuntumassa, ja oli kyllä todella kiva huone ! Ne sängyt... En oo varmaan ikinä nukkunu missään noin pehmeessä pedissä ! Taisiis jos sitä unta ois saanu ees, en meinaan hirveesti nukkunu. :D Lauantaina meidän saapuessa hengailtiin siinä hotellihuoneessa, juotiin, kuunneltiin musaa ja valmistauduttiin Jyväskylän yöhön. Suunnitelmissa siis oli mennä katsomaan, millä tavalla ne bailaa. Hyvinhän se ilta meni. ;) Kebulan kautta hotellille yömyöhään, ja tanssilattiaa tuli tampattua Katseessa. :D Mun yö ei menny ihan putkeen, kun maha alko taas kiukuttelemaan (mulle ei enää sovi alkomahooli, piste). Aamupalalla ois ollu vaikka ja mitä herkkuja, ja yritinkin syödä mahdollisimman paljon kaikkea, mut maha ei vaan antanu periks. :/

Aamupalan jälkeen lähdettiinkin visiitille Pandan Tehtaanmyymälään Vaajakoskelle, jossa oltiinkin sit ekat asiakkaat innokkaana oottelemassa oven takana jo puol tuntia ennen aukeamista. :D  Otettiin tietty perus kuvat pandan kanssa myöskin.Vaajakoskelta ajeltiin sitten takas keskustaan, jossa kierreltiin liikkeitä. Melkoisen paljon niitä tulikin kierreltyä, ja shoppailusaalis oli yhdet housut ja toppi. Halpa reissu mun osalta. :D Rossosta hommattiin syötäväksi Chorizo Ciabattat sekä kylmät kolat, nam ! Vaikkei sää ollutkaan aurinkoinen niin silti kyllä maistu taivaalliselta. :D Käytiin vielä Jyväsjärveä pitkin käpyttelemässä ja Kuokkalan siltaa ihastelemassa, molemmin puolin. On kyllä upeita nuo asunnot tuossa järven rannalla, kelpais asustella !


Tää kuva oli pakko laittaa siks, koska tsekatkaa kui vaalee pehko ! :D En oo ees tajunnu, ja valo tietty tulee tohon hyvin... Huh silti, ikinä ollu näin vaaleeta !Sen jälkeen sitten suunnattiin leffaan katsomaan Minions, tän reissun pääpointti. Meillä oli hauskaa, ja naurettiin todella paljon leffan aikana ! Ai hitsit, tykkäsin. Ei siinä mitään järkeä oikeestaan ollu, mut mielelläni sen katsoin. :D Suloinen Bob ! Pohdittiin, et se muistutti eniten Marinaa... :DLeffan jälkeen sitten aika pian lähdettiinkin jo ajelemaan takaisin Turkua kohti, kotiapäin ei tuntunu enää niin pitkältä matkalta kuin sinne. Parin pysähdyksen taktiikalla mentiin. ;)

Kiitos kovasti tästä oikein piristävästä viikonlopusta, tytöt ! ♥ Ihana valopilkku mun muuten kiireiseen arkeen, nää tällaiset reissut on vaan niitä jotka saa sut taas jaksamaan painaa töitä loppuun asti ja piristää erittäin paljon. Edelleen oon hymyssäsuin täällä muistellut tuota. :) Kiitos myös syvällisistä keskusteluista ja muutamasta uudesta rypystä nauruhekotusten takia. :D Ehdottomasti uudestaan otettava samantapainen reissu ensi kesänä !

You Might Also Like

2 comments

  1. Oi, mä haluun Pandan tehtaanmyymälään! Miten multa on mennyt täysin ohi että se on Jyväskylässä...=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli vaikka ja mitä, ehdottomasti suosittelen käymään. :) Se on siinä Vaajakoskella, joku kuus kilsaa vissiin pitää mennä kuiteskin mut tosi lähellä Jyväskylää kuiteski. :D

      Poista

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland