Särkänniemi, Tampere

6.7.15

Lauantaita vietettiin siis Tampereen Särkänniemessä Emin ja ihanuuden kanssa. Ekaks haettiin tuo yövuorolainen aamulla kotoaan messiin (ehti se vähän aikaa nukkua) ja Espoosta sitten suunnattiin kohti Tamperetta. Yhden pysähdyksen taktiikalla ! ;)

Tuolla tais olla se Moro Sky Bar, pakko päästä ens kerralla. :D
Perille päästyämme ja hetkellisen sekoilun jälkeen saatiin auto parkkiin ja päästiin Särkänniemeen menevään bussiin. Oli muuten kuuma päivä, eikä se bussi ollu yhtään sen vilpoisampi. Huh ! Perillä sitten lähdettiin heti kiertelemään ! Kartta oli kuitenkin pakko ensin nappasta mukaan, ei me edes muistettu mitä kaikkea tuolta löytyykään. Melkein kaikissa laitteissa tuli käytyä, ja meikäläinenkin nössönä kävi hurjissakin laitteissa. Yhteen laitteeseen jouduin päästämään nuo kahdestaan, kun pelotti aivan liikaa. :D Nyt voin sitten sanoa, että Tornadokin on koettu. Finally ! Käytiin me katsomassa kauhupätkääkin, josta sai kunnon vesisuihkut päälleen. Aikamoista ! Ja tottakai Näsineulassa piti käydä ihailemassa Tamperetta. Kyllä mä vaan voisin asua tuolla.

Tukkijoen jälkeen oli märkä fiilis.
Koiramäessäkin oli ihan pakko käydä (mä into piukassa houkuttelin nuo toisetkin sinne). Tuli niin lapsuusajat mieleen, kun menin tollasissa Koiramäen tapaisissa paikoissa silloin ihan into piukeena. Onkohan Liedon Zoolandia vielä auki...?


Särkänniemessä meni koko päivä, ja Tampereen keskustaan ehdittiin just ennen kuutta. Yks liike me ehdittiin käydä katsomassa ennen, kuin ne kaikki menivät kiinni. Syötiin New York-nimisessä raflassa, jossa otettiin maistuvat burgerit. Ähkyhän siinä tuli. :D Kylmä kola maistu hellepäivän jälkeen maailman parhaimmalta !Sen jälkeen käveltiin vielä Hämeenkatua pitkin Tammerkoskelle, ja siinä sitten ihasteltiin rantaa. Löydettiin myös Koskikeskus, ja päätettiin vielä tulla kunnon visiitille tulevaisuudessa. Jäi niin paljon vielä nähtävää !


Kotimatka meni rattoisissa tunnelmissa, ja kotona oltiin joskus yhdeksän jälkeen. Upeanmahtava reissu, kiitos kovasti seuralle ! Oli hurjan hauskaa ! ♥

Matkamuistona jäi käteen tää minion ja metrilakuja. Namii !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland