Blockfest 2015 ja Tampere

24.8.15

Perjantaina suunnattiin poikaystävän kans Tampereelle, sillä Hanna oli hommannu meille yhen päivän liput Blockfesteille. Ekaks haettiin Hanna ja Vili Härmälän leirintäalueelta ja siitä sitten käytiin tekees check-in meiän hotelliin, Cumulukseen. Pienen R-Kioskivisiitin ja eväidenhaun jälkeen suunnattiin Rautatienkadun puistolle löhöilemään nurmikolle ja nauttimaan auringosta. Odoteltiin, että yks lipun ostaja saapuis hakemaan lippuaan.


Miitattiinkin sit se lipunhakija toisen Cumuluksen luona, joka sijaitsi Hämeenkadulla. Käppäiltiin sitten sinne ja siitä sitten jo alueelle. Lippujonot ei olleet hirveen pitkät, joten päästiin tosi näppärästi sisälle.


Mä en siis oikeestaan tienny montaakaan noista perjantain esiintyjistä, mut JVG:n tiesin ja käytiinkin katsomassa sitä. Hyvät jammailut kuitenkin pidettiin, ja mielettömän kiva päivä. Käväistiin myös Escape roomissa Pepsi Maxin ständillä, ja päästiin heittämällä läpi. Go meiän tiimi !

Viihdyttiin melkein loppuun asti, eikä menojalka sit vipattanu niin paljoa, et oltais jaksettu lähteä mihinkään jatkoille. Hotellin lakanat houkutteli meitä paljon enemmän. Ja se kannatti. ♥


Seuraavana päivänä heräiltiin ja käytiin rauhassa syömässä aamupalaa. Soiteltiin Hannalle ja Vilille ja mentiin niiden kanssa tsiigaamaan Moro Sky Bar. Se oli kyllä niiin chilli paikka, ehdottomasti meen uudestaan ens kerralla kun oon tuollapäin. Näköalat oli kans aikamoisen upeet.


Jätettiin auto Koskikeskuksen parkkiin ja Hanna ja Vili siitä sitten lähti uudelleen festareille. Meillä kun ei lippuja enää ollut niin kierreltiin eka Koskikeskuksessa, jonka jälkeen lähdettiin etsimään kissakahvila Purnauskista. Löydettiin se, ja vietettiin siellä aikaa juoden jääteelasilliset ja silitellen kisuja. Niiiin mielettömän söpöjä, ehdottomasti tahdon uudelleen visiitille ! :3


Kissakahvilan jälkeen meillä molemmilla kurni jo mahat, joten päätettiin etsiä joku kiva rafla jossa syödä. Mä muistelin joistain blogeista lukeneeni, että 2h+k olis hyvä, joten päädyttiin sitten sinne syömään. Ja se muuten oli hyvää ! Menisin vaikka heti uudelleen syömään sinne, ihan mielettömän hyvää ruokaa. Kun mietinkin tota vuohenjuustoa, vesi herahtaa kielelle...


Ruokailun jälkeen kello olikin jo sen verran, että päätettiin lähteä ajelemaan kotia kohti. Pikainen ABC-visiitti matkalla jätskien merkeissä.

Ihan mahtava reissu takana, mä niin tykkään Tampereesta ! Ihan ehdottomasti voisin lähteä vaikka heti takaisin, oon edelleen hymyssäsuin tuon viikonlopun jäljiltä. Upeeta.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland