School and other stuff

2.9.15

Meiän koulu alkoi viime viikolla epävirallisesti jo aloittavien opiskelijoiden (fuksien) jeesaamisella, joten mulle keräänty hieman tällasia random otoksia viikolta. Päätin nyt jakaa näitä hieman teiän kanssa.


Alkuviikko meni hujauksessa, kun tosiaan oltiin noita fukseja opastelemassa ja pitämässä meiän toimistoa auki haalareiden ostajia ja muita opiskeluun liittyviä asioita varten. Alkuviikko huipentui Kickoff-tapahtumaan, jossa koululla pidettiin muutamaa rastia, joissa fuksien piti suorittaa erilaisia tehtäviä. Hauskaa oli, ja jatkot olivat sitten Oliver'sissa. Siitä me mentiin sitten vielä hetkeks istuskelemaan iltaa yhden hemmon luo, ja oli kyllä tosi mukava ilta. Kiitos seurueelle ! :D Ihanaa, kun tuli just sellanen fiilis, ettei mua ookaan unohdettu.


Tiistaina kävin leikkauttamassa hiuksista 20cm pois, enkä vois olla enempää tyytyväisempi ! Mä RAKASTAN näitä lyhyempiä hiuksia, ja mun mielestä nää sopii mulle hurjan paljon paremmin kuin ne pitkät. Voin kertoa, ettei oikeestaan oo yhtään enää ikävä niitä, ja taitaa pysyä tällasena lyhyehkönä jatkossakin. ;)


Kämpän lähellä oleva uimaranta. Sieltä löyty kyllä kaloja ihan sikana, ja silmä lepäs. Oli rauhallista myös ! Uimaan ei kuitenkaan uskaltautunut.


Tiistai-ilta kului Turussa opiskelijabileiden merkeissä. Oltiin Hannalla ja chillailtiin ja juotiin. Siitä sitten perus Vegasit ja Lynit läpi, ja Hesen kautta kotio. Perus ilta siis. :D


Koulussa saatiin piirtää itsemme ja listata kolme asiaa, joita haluaa kehittää/oppia lisää tuolla Yrityslabrassa. Mä siis pääsin labran puolelle opiskelemaan, jossa opinnot suoritetaan projektien kautta. Innolla odottelen tulevaa ! Eka projektimiitti jo pidettiin torstaina liittyen meiän labran blogiin, ja tokan projektin miitti onkin jo ens maanantaina. Siitä se sitten lähtee !


Torstaina käytiin syömässä Lohjan Amarillossa burgerit, ja oli hyvää ! Vyöryttiin sitten takas koululle tuosta, huh !


Selfie eiliseltä, kun käytiin terapiashoppailemassa Emin ja Marinan kanssa Vantaan Jumbossa. Pienten vastoinkäymisten jälkeen jopa löydettiin perille ! Löysin kympillä täydellisen talvitakin, ja se on viininpunanen !!! Sitä ei ookaan etitty tässä kuin tovi. :D

Huomenna ois surullisen iloinen päivä. Ekaks joudun hyvästelemään tän mun toisen osapuolen, kun se lähtee viideks kuukaudeks Japaniin vaihtoon. Sen jälkeen pääsen vähän Varjofuksiaisia katselemaan Lohjalle, josta sitten lähdetään juhlimaan Helsingin yöhön Apolloon. Tällä hetkellä tunteet menee yhtä vuoristorataa, mutta kyllä mä selviin tästä syksystä ! On niin paljon tekemistä taas haalittuna, etten varmaan ehdi tajuamaankaan että toinen lähti ennen kuin se taas tuleekin jo takas. :D Pitäis kuitenkin eka sitä käydä moikkaamassa tuolla, innolla odottelen tätä tapahtuneeksi !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland