New nail polish purchase

3.10.15


Käväistiin torstaina pikaisesti täällä Lohjalla Sokoksen 3+1-päivillä kurkkaamassa, mitä sieltä löytyis. Kaikkeahan sieltä olis löytynyt, mutta pelkästään tää kynsilakka lähti mukaan. Oon jo tovin etsinyt tällaista viininpunaista kynsilakkaa vanhan kuivuessa, ja nyt sitten löyty. Tykkään kans tästä Lumenen Gel Effect-merkistä, kun tää saa nää mun kynnet näyttämään ekstrakivoilta.

Musta näistä kuvista tuli vaikka kuinka kivat, vaikka nopsaan mä nää nappasin yks päivä. Tuon lehden poimin niiltä Lohjan Omenakarnevaaleilta messiin, ja tuolla se edelleen nököttää pöydällä.

Vitsit mikä huipputunne tuli eilen, kun sain yhden raportin (jonka oon joskus vuos sitten alottanu) vihdoinkin valmiiks ! Enää pitäis vielä lukea se läpi ja lähettää etiäppäin, jotta saa sitten nuo opintopisteet siitäkin kasaan. Se tunne oli sanoinkuvaamattoman helpottunut, kun sain tuon tehtyä. Onhan tässä vielä muutakin tehtävää, mutta nyt voi yliviivata yhden pois siltä listalta. Phuuh !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland