Osaka, Japan part 4 - Universal Studios Japan

27.11.15

Vikaa postausta viedään tästä aiheesta ! Sunnuntaina kävästiin noiden koululla, kun siellä oli jotain tapahtumaa ja kojuja siellä täällä. Illalla oli vielä ilotulitus, josta mulla ei oo yhtäkään kuvaa. Nautin vaan siitä. Nappasin kyllä kuitenkin kuvia tosta auringonlaskusta matkalla syömään.

Ihanan värisiä taloja !

Maanantaina, mun vikan päivän kunniaks, käytiin Universal Studios Japanissa visiitillä. Oli ihan huikee reissu ! Ekana mentiin Back to the future-laitteeseen, jossa siis "autettiin" sitä hemmoa ottamaan se pahis kiinni. Siitä sitten minion-kauppaan ihastelemaan kaikkea, josta sitten alkoikin se mun pipon metsästys (löydettiin loppujen lopuks se vielä, kuinka siistiä !). Käytiin myös muun muassa Harry Potterin Tylypahka-linnassa visiitillä, Jurassic Parkissa (ihan letkee laite siihen asti, kunnes tuli se loppu. Tsiisus ottaa vieläkin mahanpohjasta), vähän veneilemässä (hauska se paattihemmo, oli oikein kunnolla siinä roolissaan mukana), autettiin Spidermania päihittämään pahikset sekä muutamat laitteet kokeilemassa. Herramunjee, mikään ei enää tunnu missään niiden jälkeen. Voin mennä vaikka Lintsin hurjimpaan laitteeseen tän jälkeen. Maha vääntää vieläkin kun ees ajattelen niitä.

Illalla vielä päästiin kokemaan valoshow tuolla, ja siis... wau. Se oli mielettömän siisti ! Onneks ei lähdetty sitä ennen vielä tuolta. Nyt tuli sitten sekin koettua ja nähtyä, luojan kiitos lähdettiin sinne.


Ei voinut paremmin tätä Japanin reissua päättää siis ! Loppuilta me sitten vaan lagailtiin ja nautittiin toistemme seurasta, kun oli tosiaan vika ilta tuolla. Tiistaina tää ihana sitten saatto mut lentokentälle, josta mun matka jatku kohti kotiSuomea. Haikein mielin jätin tän maan taakseni, toivon mukaan vielä jonain päivänä tuun tuollakin suunnalla käymään.

Kaiken kaikkiaan ihan mahtava reissu takana ihanan ihmisen kanssa. Toivottavasti tällaisia reissuja tulee vielä lisää sen kanssa, jahka se ensin kotiutuu tänne Suomeen. :D Seuraavaks oliskin sitten suunta vissiin Espanjaan ens vuonna, yks vaihtarikamu oli päässyt uudelleen vaihtoon Barcelonaan (mäki tahdon perhana), niin lähdetään mahdollisesti sitä moikkaamaan sinne. Ja olishan tuossa noita halpoja reissuja esimerkiks Splitiin katsottu, ettäettä u never know... ;) Reissukuumetta ilmassa siis !

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland