Snapshots from past week

28.11.15

Nyt kun noista Japanin postauksista ollaan päästy, niin olis aika tällaselle pienelle koonnille. Että mitäs sitä ollaankaan tässä reilun viikon sisään taas tehty ton Japanin reissun jälkeen. Voin kertoa, että paljon kaikkea on ehtinyt tapahtumaan !

Fiilikset heti lentokentältä ulos astuessa... Voi miksi oi miksi mun loma ei kestänyt kauempaa ?! Tää Suomen sä otti mut oikein ihanasti vastaan sadetihkulla... Pienessä väsymyksessä talsin tuonne parkkipaikalle. :D


Ja seuraavana päivänä taas in action ! Hanna piti Aloe Vera-kutsut, joten TAAS sitten olin sellaisilla. Mikäs siinä, pienen väsymyksen kanssa oli oikein rattoisa ilta. :D


Torstaina sitten oli perus kouluaamu, josta sitten päätettiin koulukaverimme Jansun kanssa mennä syömän Lohjan Kun Mingin lounasbuffaan. Täytti hyvin, ja oli maistuvaa !


Hihi mun Hello Kitty onepiece on niiiiiiiiiiin mukava ja lämmin ! Tulee tarpeeseen täällä "mökissä" asuessa. :D

EN TIENNY NÄITÄ OLEVAN OLEMASSA ?! Oli pakko sitten kertaheitolla syödä koko pussi... Krhm... :D


Oltiin lauantaina katsomassa yhden koulukaverimme jäkispeliä, josta sitten inspiroituneina (tai ei) päätettiin tehdä tollanen terveellisempi dippivaihtoehto sipseille. Dippi on kuiteskin se perus American. :D


Todiste, että täällä OLI lunta. Ton meidän opiskelijaristeilyn jälkeen tuntu, ettei sitä oo ikinä ollutkaan olemassa...

Joo, ja sitten siihen itse opiskelijaristeilyyn, eli LoBiin...


LoB eli Laurea on boat järkätään joka vuos kahdesti, keväällä ja syksyllä. Me oltiin paatilla siis 21-24.11. Nää reissut on aina yhtä legendaarisia, ja tääkin reissu oli taas yks tapaus. :D Päästiin siis maihin käymään Tukholmassa, ja perus Victoria's Secretit käytiin katsomassa, kuten myös poikien nuuskaostokset tekemässä sekä hiukan shoppailemassa siinä keskustassa Galleriessa. Plus Mäkkäri, kuten viime vuonnakin. Pakollinen ruokailumesta, jossa ilmainen wifi. Paatille päastyämme Jansu meikkas mut kauniiks, ja oli oikein pakko ihastella kunnolla, kun en tosiaan meinanut tunnistaakaan itteäni ! Olin niiiiin kaunis, oikein prinsessaolo. Ja nuo kiharat pysy seuraavaankin päivään ihan hyvinä. Harmi vaan ettei silloin enä jaksanut lähteä baanalle, kyllä tuo risteily verotti itse kutakin sen verran. Ja tuo kitara, legendaarinen.


Jep, mä oon käynyt katsomassa jääkiekkopeliä myös ihan Hartwall Arenalla asti. Kyllä tosta kämppiksestä on hyötyä, kun saa ilmatteks liput tollaseen peliin. Kyseessä oli siis Jokerit-HK Sotshi peli, jonka nuo venäläiset sitten loppujen lopuks vei. Tuo maskotti oli hauska tapaus: just ennen olin sanonut Marnalle, etten sitten yhtäkään Jokerit-fanituotetta tahdo, ja kas siinä samassa se mulle jo kiikutti Jokerit-sontsan kätösiin. Että sellasta. :D Onpahan ilmainen sontsa (muuten olis maksanu 15e, en valita enää ollenkaan !). Kaiken lisäksi oon nyt alkanut käymään taas salilla pitkästä aikaa, se on helppoa kun on kunnon motivaattorikamut mukana nääs. Koskas sit seuraavaks salille, Team Haukka ? ;)

Tällä hetkellä vaikutan täällä porukoilla, jonne saavuin tänään päivällä. Huomenna poistun takaisin Lohjalle, sillä once again duty calls. Tiistaina olis ruotsin suullinen ja kirjallinen koe, joten niihin pitäis treenata. Pidetään siis ihan oikeat messut tuossa suullisessa kokeessa, ja mua pikkasen pelottaa miten tuo sitten oikein menee. Peukut pystyssä taas, jookos ?

HUOMHUOM TURUN SEUDULLA OLIJAT!!! Meillä olis maanantaista maanantaihin 30.11.-7.12. varattuna kirppispöytä Kirppis Center Manhattanilta Hannan ja Marnan kanssa. 425 (Mun papruissa luki se H15 myyntipaikkana, sorry for the confusion). Kaikki kynnelle kykenevät tervetuloa tekemään löytöjä ! Multa lähtee aikamoinen kasa meinaan vaatteita sinne... :D Joukossa on myös muita juttuja. Eikun sinne siis !

You Might Also Like

3 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland