Christmas has arrived in here

4.12.15


Joulu on saapunut tänne meidänkin kämppään, kun raahasin aikamoisesti noita juttuja kotikotoa Lohjalle. Nyt täällä oikeesti näyttää jouluiselta sisältäpäin ! Harmi vaan kun ulkona ei oo sitä kuuluisaa lunta... Toivon mukaan edes posti taas kulkee ja tuo joulumieltä kortinsaajien koteihin ! Tarkkailkaa postianne, rakkaat ystäväiseni. ;)

Ruotsin suullinen meni kyllä erinomaisesti, ja toivon mukaan se kirjallinen osuuskin meni hyvin. Mulla ois enää yks tentti jäljellä 15.12., johon tässä oon yrittänyt lueskella projektien ohessa. Vähän huonolla menestyksellä tosin.

Eilen torstaina oltiin avustamassa (lue: täyttämässä ilmapalloja) Kansalaisareenan tyyppejä Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla Vapaaehtoistoiminnan messuilla. Pakko sanoa, että oli kyllä erittäin mieltä avartava kokemus, ja sain jotenkin uutta näkökulmaa noihin juttuihin. Ja kyllä, nuo kulhoissa olevat karkit on meidän messuilta haalimia. :D Tuli muutamat poimittua... Messujen jälkeen sitten mentiin shoppailemaan, löysin tosiaan tuon ihanan vaalean hupparin Spiritstoren Pop Up-myymälästä (löytyi siis Forumista, ja omistan tuon jo tummansinisenä, tuo on paras huppari ikinä !!!) sekä tuon kauan himoitseman viininpunaisen (ei kuvasta vissiin kunnolla näykään) huivin Cubukselta. Siellä oli kaikki tuotteet -30 %. Taidettiin me pikaisesti pyörähtää Gigantissakin kurkkaamassa puhelimia...

Loppuun Japanista mukaan tarttunut ostos. Musta tulee kohta kokonaan minion kun tätä kamaa alkaa olemaan jo sen verran. :D Tulevaisuudessa sitten niillä omilla lapsilla on leluina sitten näitä, oli ne silloin muodissa tai ei ! Plus Hello Kittyt. Mut pakko sanoa: tuo pipo on ihan super lämmin ja kuulemma sopii mulle. Tykkään !


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Recommendation

Doing good

Ootteko te tienneet tällaisesta jyväskyläläisestä yrityksestä kuin RIVA Clothing ? Mä törmäsin tuohon Norppa-huppariin some...

Exchange blog from Scotland