Graniittilinna, Helsinki

by - 19.12.15

Voitin noin vuosi sitten Siljan blogista lahjakortin Elämyslahjat.fi-sivustolle. Mun on se pitänyt jo useampaan kertaan käyttää, mutta se on sitten aina unohtunut. Tuo Skotlannin vaihtokin vähän lykkäs tuon käyttämistä, mutta vihdoin tämän viikon keskiviikkona käytiin se kämppiksen kanssa käyttämässä. Annoin sen sille vähän niinkuin synttärilahjana, ja hän päätti haluavansa tämän illallisen. Hyvä valinta !


Tuo paikka oli kyllä upea, en siis ollut ennen käynyt kyseisessä paikassa. Löytyy siis Hakaniemestä tämä ravintola, ja ehdottomasti suosittelen kaikille ! Ihan mielettömän ystävällinen ja asiantunteva palvelu, upean näköinen paikka ja ruoat oli suussasulavia. Valkattiin molemmat metsäsienirisotto, joka täytti kyllä mut niin, etten vielä seuraavana aamunakaan ois malttanut mitään syödä. Okei kuvassa saattaa näyttää vähän epäilyttävältä, mutta hyvää se oli ! :D Jälkkäriksi valittiin jädeannokset, ja toi mun maistu ihan after eightiltä. Nam ! Marnalla oli vadelmasorbetti, joka sekin oli herkullinen.


Kaiken kaikkiaan menisin kyllä ehdottomasti uudestaan tuonne syömään ! Lisäksi suosittelen noita elämyslahjoja, tuolta ois löytynyt vaikka mitä kivaa, mitä itse oisin voinut kokeilla. Ehkä ensi vuonna sitten... ;)

You May Also Like

0 comments