Not so snowy pictures from last year

by - 12.1.16

 

Viime vuodesta oli nää jääneet täysin arkistojen kätköihin, joten päätin nyt nämä tästä ekana jakaa. Hassua, miten maisema on muuttunut tuostakin: täällä on nyt ties kuinka monta senttiä lunta ja lisää tulla tupruttaa. Toisaalta ihanaa saada vähän kirkkautta tuonne pimeyteen, tuntuu että tuli heti jotenkin positiivisempi mielikin. :) Vaikka auton omistajana en hirveen innoissani oo tuosta, kaiki autoilijat tietää mitä meinaan... Onneks autoilu on mun osalta vähän jäissä tässä nyt ollut ja tulee olemaan vielä maaliskuun loppuun asti, kun auto on kämppiksen käytössä suurimman osan ajasta (tsemppii hänelle). :D Plus se on tullut jo tiensä päähän, joten kauaa ei senkään kanssa enää ajella.


Meikäläisellä alkoi eilen työharjoittelu Helsingissä, ja täytyy myöntää että on siinä omat ongelmansa liikkua Lohja-Helsinki-Lohja -väliä (vaikkei ne toisistaan kaukana olekaan). Joten kyllä, jos tästä työharjoittelupaikasta jotain tulevaisuudeks poikii, mä muutan enemmän kuin mielelläni Espooseen tai johonkin lähemmäs Helsinkiä. :D Enpä ois uskonu sanovani tuotakaan ikinä ääneen, mutta here we are. For now pysytellään silti vielä täällä paossa suurta maailmaa.

Tänään käväistiin koululla pikaisesti, ja damn pikkasen outoa hengailla siellä nyt, kun ei ole enää missään toiminnassa mukana. En oo enää tuutori enkä paikallisyksikkötoimija. Silti, en kyllä kaipaakaan niitä erityisen paljon, ois liikaa työtä mulle tällä hetkellä. :D Nimimerkillä opparikurssi alkaa torstaina, ja siitä se opparin työstäminen alkaakin !

Meikäläinen osallistui yhdelle pikkuiselle Unelma Itsestä-kurssille, joka jotenkin valoi muhun lisää positiivisia juttuja. Vaikka tällä hetkellä tekis mieli heittää hanskat tiskiin ja luovuttaa monenmonessa asiassa ja vaan jäädä sängynpohjalle itkeä tihruttamaan paskaa elämää, valoi tuo jotenkin ihan uutta toivoa ja uskoa muhun. En olis ikinä uskonut, mut nyt tiedän miks tätä ohjelmaa ylistetään. Ehkä ens kerralla uskallan ihan kunnon kurssillekin osallistua !

Kaipa tässä pitäis taas alkaa valmistautua huomiseen työpäivään. Sen jälkeen näen yhtä kaveria Kampissa kahvittelun merkeissä, joten tää mun lupaama ostolakko taitaa tulla päätökseen siinä kohtaa. Eipä se mua haittaa, on ihanaa nähdä tätäkin kaveria pitkästä aikaa ! :)

You May Also Like

0 comments