Curls and buns

by - 12.2.16


Phuuh, taas yks viikko takana ja viikonloppu edessä ! Erityisen tästä viikonlopusta tekee se, että nään ton ihanuuden taas piiiitkästä aikaa ♥ On kyllä ollut aika kova ikävä, pakko myöntää. Vaikka se sattukin tulee just sellaseen aikaan takaisin, jolloin mulla taas on tuli hännän alla. :D Nojaa, silti ihanaa että se on takas täällä !

Tähän viikkoon on taas normaalisti lukeutunut sopivissa määrin koulua sekä töitä. Oon saanu mun opparin aiheanalyysiäkin etenemään, että kyllä tästä vielä (ehkä) oppari saadaan tehtyä ! :D On kyllä mielettömän siisti idis siihen liittyen, toivon nyt vaan että sille näytetään vihreetä valoa.

Kuten myös näkyy, noita laskiaispullia on tullu vedettyä ihan kiitettävästi tässä viimeaikoina... Kerrankos sitä ! Lisäks käväistiin Lohjan K-Citymarketissa, jossa päästiin itse tekemään tollaset upeet pikkupullat ilmaseks. Piti vielä ottaa kuva siitä ja postata Lohjan Cittarin fb-sivuille. Meikäläinen voitti pienen ylläripalkinnonkin sieltä, voi juku ! Ihanasta kangaskassista löyty vaikka mitä, muun muassa Iittalan kivituikkua, Aalto-maljakkoa, hiusharjaa, suihkusaippuaa, Marimekon käsipyyhettä... Kiitos Lohjan Cittarille !

Meikäläinen pääsi työharjoittelun kautta kirjoittamaan kivan pienen ystävänpäiväpostauksen Elämyslahjat.fi-sivujen blogiin, kyseisen tekstin voit lukea TÄÄLTÄ. Kommenttiakin saa laittaa postauksesta. :)


Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille, muistakaa ystäviänne ja tärkeitä ihmisiänne tänä sunnuntaina, ilon ja rakkauden päivänä ♥

You May Also Like

0 comments