My week

by - 18.3.16

Viikko on taas vierähtänyt, ja luurikuvia taas tullut jaettavaksi hippasen verran. Mun mielestäni näitä on kiva tehdä, kun siinä samalla sit kertaa viikon tapahtumia itsekkin. Vaikkei mun viikkoihin ihan hirveesti mitään erikoista kuulukaan, just workworkworkworkwork... Tästä viikosta on tehnyt hieman synkemmän läheisen yks pieni pelonsekainen sairaskohtaus, josta siitäkin ilmeisesti selvittiin ihan pienellä säikähdyksellä. Ja kävelykepeillä, sisukasta sukua meikäläisellä !


Kerrankin olin tyytyväinen ulkonäkööni (oon kyl aina) niin piti muutama selfie ottaa. Tuossa olin siis menossa poikaystävän kanssa viettämään treffi-iltaa. Alunperin piti mennä Friends & Brgrsiin mutta koska se oli tupaten täynnä, päädyttiin sit Morrison'siin burgereille. Eipä nuokaan yhtään huonommat olleet, voisin ottaa tälläkin hetkellä tollasen. :D Syömisen jälkeen vyöryttiin leffaan katsomaan Deadpool, oli kyllä erinomainen pätkä !


Seuraavan päivän safkat, eipä tuokaan hullumpaa ollut: kanankoipea, jasmiiniriisiä ja tollanen hmm, wannabe-salaatti. :D Yksin kynttilöiden valossa syöty, hahah so romantic.


And yet another day at the office. Kohta tuokin harjoittelu loppuu, aika on mennyt ihan hirveen nopeasti ! Voisin kyllä olla pidempäänkin, mutta uudet tuulet puhaltaa meikäläiselle sitten huhtikuussa. Tästä lisää varmasti myöhempänä !


Maanantaina pidettiin jolojen kanssa pitsamaanantai (pyh pitsaperjantaille, maanantaina sen olla pitää !). Katottiin leffaa (mikäköhän sen nimi edes oli, ne kiipes siinä vuorille ainaskin, hmm...) ja harrastettiin yleistä perseilyä ja älämölöä. Ja pyykkien pesua, olinhan mä reipas kuitenkin. :D Piti siinä sitten soitella pappallekin, joka ilahtui ikihyviksi soitostani. Miksen mä soita useammin isovanhemmilleni ?! Iso vääryys. :(


Oon tässä tehnyt muutamia pieniä ja vähän pidempiä lenkkejä, ja tuo sää ! Ihanan keväistä, tosin viime yönä satoi taas lunta... Tuo auringonpaiste on silti ihan mahtavaa !! Jahei, ekat pajunkissat bongattu !


Whiiii se saapui viimein !! Tästä paketista ja sen sisällöstä lisää tuonnempana.


Äiti laittoi kuvaa tästä herrasta, ois ihan hirmuisen kova ikävä tätä kattia ! Onneks jo ensi viikolla näen tätä höppänää ja saan taas silitellä ja paijata ja riepotella mielin määrin. :3 Jos se vielä pitäisi
siitä ja muistaa kuka olen... :D


Jep, se talvi tuli taas sieltä... Noh eiköhän nuo lumet tuosta nopeasti sula, kerta noin ihanasti aurinkokin jaksaa paistaa ! :) Ja jep, toimiston ikkunasta. Tuolla pomppii välillä pupuja ja oravia, ja bongaillaan niitä aina työpäivän ratoksi. :D


Kipaisin tänään työpäivän jälkeen Lumenen pisteellä Kampissa, kun se siinä ohikulkumatkalla sattui olemaan. Sain tosiaan neljää erilaista meikkivoidenäytettä kätösiini, pitänee kokeilla noita uusia ! :) Ehkä sitä voisi jonkun jopa kotiuttaa, sillä Kampin Anttilassa nuo sattuu olemaan -25%. Ovatkohan enää huomenna...?


Officeselfie taas, näitä näyttää riitävän. :D Onpas ihanan valoisaakin vielä !

Tosiaan huomenna pitäis tavata tuo yks höppänä taas viikon tauon jälkeen Kampissa, en tiedä yhtään mitä tehdään mutta eiköhän sen näe sitten. :D Lisäks tähän viikonloppuun mahtuu kavereita ja kynttiläkutsuja. Jep, luit oikein, meikäläinen taas vaihteeksi kutsuilla. Kahdet kynttiläkutsut kuukauden sisään, ei huono. :D Ja ens viikolla onkin jo pääsiäinen, jolloin perjantain asuntonäytön (!!!) jälkeen lähden ajelemaan kohti rakasta kotikuntaani Nousiaista. Pääsiäisenä vaikutetaan Turun suunnalla siis, pitkästä aikaa.

Ps. Tulipa ruokapainotteinen viikkokatsaus, hupsista. :D

You May Also Like

0 comments